Валери Божинов бил Г-н „50 нюанса сиво” (Николета не издържала на хобито му)

Валери Божинов бил Г-н „50 нюанса сиво” (Николета не издържала на хобито му)
5 (100%) 1 vote

Валери Божинов далеч не е благо агънце, попаднало в ръцете на алчни златотърсачки

Валери Божинов на терена може да разочарова феновете, но извън него бил истинска машина. Футболистът показва такива нужди, умения и въображение в една друга сфера, че стана ясно – златотърсачките не го издирват само за екстри като слава и пари, научи kliuki.bg.

Палавият „гробар” до скоро не слизаше от изданията заради скандалите на бившите си жени. Той вече го играе улегнал татко на две дечица, който се налага да работи в чужбина в името на бъдещето им.

Mr. Lover, Lover

Mr. Lover, Lover

Валери Божинов се оказа повече от скрита лимонка! Човекът не бил със слаб ангел, а с неутолими нужди и „специфични” изисквания. Звездата на „Партизан” се вманиачил по „50 нюанса сиво”, разказват от HotArena.net.

Не че закопнял за романтичната сюжетна линия – как богаташ пленява невинна провинциалистка и се влюбва до уши. Футболистът се пристрастил по онази част с камшиците в „Стаята с играчките”.

След като си взе куфарите за опреден път от общия им дом с Николета, го ударил на тотален погром в леглото. Минавал като башибозук през каквото му дойде.

Липсата на ревнивата Лозанова и засиленият интерес от страна на еднодневките го карали да се държи като тийнейджър останал без контрола на родителите си. Не само не подбирал претендентки, ами и си поръчвал компаньонки.

Резултатите след една нощ с Валери Божинов били изумителни – той с неизчерпаема енергия, те – с убийствена нужда от почивка. Дори професионалистките се жалвали от „трудови злополуки”!

Това обаче била стандартна практика при него и жените му не се задържали не защото бил шавлив и лесно достъпен, а просто не проявявали баш такъв ентусиазъм като него.

Валери Божинов напусна жена си с изявлението, че вече не я обича. Това била повече от кавалерска постъпка. Жена му просто обича повече селфитата, ровенето в мрежата и прахосването на пари. Плеймейтката далеч не проявявала такава страст като в позирането. А Валери Божинов не прилича на човек, който ще търпи лишения!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар