Шок: Неочакван удар срина Ани Цолова! (водещата в несвяст – още подробности)

Шок: Неочакван удар срина Ани Цолова! (водещата в несвяст – още подробности)
4.5 (90%) 6 votes

Ани Цолова не е на себе си след тежката новина, която буквално я накара да рухне!

Водещата Ани Цолова от дълги години е позната като едно от най-известните лица на Би Ти Ви, а след това на Нова телевизия. Кариерата заема основно място в живота й като дори близките й коментират, че заради работата, тя е оставила на втори план брака си и отношенията със съпруга си Васил Мичев.

Точно затова към днешна дата Ани Цолова била в несвяст от ужаса, че ще изгуби най-ценното си, а именно мястото в сутрешния блок на Нова телевизия, пише вестник „Всеки ден“. Причината е все по-нарастващото напрежение между нея и екранната й половинка Виктор Николаев, с когото редовно е на контра, при това в ефир.

Ани Цолова

Ани Цолова рухна след страшната заплаха, която я грози

Ани Цолова все по-често засича Виктор Николаев пред гостите и зрителите на предаването, позволява си да го гледа накриво и да му прави злобни забележки пред всички, разкриват учудването си и техни колеги от медията.

Затова и шефовете им от известно време насам си мислели дали няма да е по-добре да оставят на екран единствено Виктор Николаев, който да води сутрешния блок подобно на Антон Хекимян. За Ани Цолова се обмислял варианта да чете прегледа на сутрешния печат и да се включва в разговорите с гостите само епизодично.

Ако това стане факт, Ани Цолова ще изгуби голяма част от заплатата си, която към днешна дата е една от най-високите в телевизията. Благодарение на нея тя и мъжът й дори си позволиха да си купят къща в баровския квартал Драгалевци.

„Ани е съсипана. Щом чу новината за предстоящото й понижение, вдигна луд скандал и дори заплаши, че ще напусне моментално. За момента нещата са се уталожили малко, но когато ръководството си науми нещо, никой не може да го спре. А и Виктор Николаев от двамата, води предаването далеч по-улегнало и спокойно, така че мястото му е сигурно“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Шок: Неочакван удар срина Ани Цолова! (водещата в несвяст – още подробности)”

  1. Аз

    Ное. 04. 2015

    Като се забрави човек, така е. Отдавна трябваше да я разкарат. Доста е злобна.

Добавете коментар