Ужас: Страшно разкритие за Слави Трифонов разплака близките му! (шокиращи подробности)

Ужас: Страшно разкритие за Слави Трифонов разплака близките му! (шокиращи подробности)
5 (100%) 2 votes

Слави Трифонов е много зле, а истината за състоянието му, разтърси най-близките му хора!

Шоуменът Слави Трифонов и разкритието за здравословното му състояние шокираха всички и дори най-близките му хора, които досега не подозирали колко сериозно е положението.

Здравето на Дългия е разклатено, но тук не става дума за множествената склероза, каквато медиите му преписаха преди няколко години, а за неистовите болки в крака и трудното му придвижване. За всички е видно, че Слави Трифонов едва успява да стане на крака в шоуто си, а двата концерта тази година изнесе седнал на стол.

Слави Трифонов

Слави Трифонов вече се движел с инвалиден стол у дома си

Онова, което никой не знаеше обаче, дори и най-близките му колеги и приятели от Ку-ку бенд е, че Дългия вече има инвалиден стол и се движи с него у дома си, стряскащо съобщи вестник „Всеки ден“.

Положението е необратимо и няма начин Слави Трифонов да се излекува и да проходи нормално, заявили лекарите, грижещи се за състоянието му от години насам. Диагнозата, която поставили на шоумена, е скъсяване на крайника, което той получил при лошото падане в банята, по време на предишен концерт в Стара Загора.

Припомняме, че заради инцидента, Слави Трифонов отмени концерта си в града на липите, а дълго време отсъстваше от ефир, за да се лекува. Болките и сковаността му обаче стават все по-големи с всеки изминал ден, тъй като тазобедрената му става все повече се износвала и кракът му на практика се скъсил, пише „Всеки ден“.

Единственото, което медиците препоръчали на Дългия, е да се оперира и да си постави изкуствена става. Това щяло веднъж завинаги да прекрати болките, но куцането щяло да си остане за цял живот.

„Слави не иска и да чуе за такава операция, макар че вече шест години едва стои от болки. Какво ли не преживя, горкият! Всеки ден гълта лекарства с шепи, ходи на терапии, съветва се с какви ли не специалисти, но уви – никой не е магьосник и освен операцията, няма начин да облекчи състоянието си“, разкриват близки до него източници.

Бедата със Слави Трифонов неведнъж довела до сълзи хората, които го обичат, а най-близките му вече упорито настоявали да остави страха и колебанието, и да се оперира.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Ужас: Страшно разкритие за Слави Трифонов разплака близките му! (шокиращи подробности)”

  1. retetert

    Ное. 04. 2015

    Стига бе, такава операция правят на пенсионерите, само че здравната каса плаща пластмасова, некачествена става, а който си плати около 3000 евро, получава надеждна и издръжлива. В кой век живеете? 🙂

  2. Ev

    Ное. 04. 2015

    Е и ? Едва ли иска да правите достояние здравословното му състояние пред цяла България. Достатъчно голям човек е за да се грижи за себе си или търсите под вола теле.

Добавете коментар