Ернестина Шинова е на финал, но състоянието й се влошава (Слабаков притеснен)

Ернестина Шинова е на финал, но състоянието й се влошава (Слабаков притеснен)
5 (100%) 4 votes

Ернестина Шинова има много сериозни проблеми със здравето, които трябва да разреши, за да не се превърне участието й във „ВИП Брадър“ в най-голямата й грешка!

Ернестина Шинова не се рпави на жертва, а би могла да го стори

Ернестина Шинова не се прави на жертва, а би могла да го стори

Ернестина Шинова е определяна от мнозина като светицата на Къщата. Ако е вярно, че добрите хора повече страдат, то Ерна наистина е светица сред останалите. Защото актрисата в момента е в най-лошото здраве от всички вътре, узна Kliuki.bg.

Жената на Андрей Слабаков имала толкова високо кръвно налягане, че често й прилошавало в Къщата. Тя постояннпо била на хапчета и хранителния си режим го контролирала така, че да не вкусва нищо, което вдига кръвното.

Освен това Ернестина Шинова страдала и от плексит, както разкри Иво Танев в „На кафе“. Възпаленията по тялото й й причинявали жестоки мъчения и правели пребиваването й в Къщата кошмарно.

Актрисата обаче изобщо не си и помисляла да се изкарва жертва и нарочно се криела от камерите, когато пие хапчета, а също така не повдигала здравния въпрос пред другите.

Добре известно е, че „ВИП Брадър“ често се печели от хора, които зрителите съжаляват. Такъв беше случаят с Влади Въргала преди година. Ернестина Шинова обаче никога не е искала да бъде жертва и всичките й познати го твърдят. Напротив, 52-годишната блондинка непрестанно опитвала да доказва колко силен човек е.

Андрей Слабаков най-много се опасявал да не се случи нещо неприятно с жена му по време на престоя й в Къщата. Медицински екип денонощно е на разположение на Съквартирантите, но най-близката болница била доста далеч. Неведнъж Ернестина Шинова била изпадала в кризи заради високото си кръвно. Това се е случвало дори в Къщата, но тя предварително се е уточнила с продуцентите да не се раздухват здравословните й проблеми.

В момента състоянието на Ерна не било никак цветущо. Тя опитвала само да лежи и да си почива, тъй като отново не се чувствала добре. Близките й се надявали да успее да издържи още около седмица. Тя вече е на финал и дано се справи с проблемите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Ернестина Шинова е на финал, но състоянието й се влошава (Слабаков притеснен)”

 1. ЕРИ

  Ное. 05. 2015

  ТАЗИ НЕЖНА И КРЕХКА, БОЛНАВА ЕРНЕСТИНА, ПУШИ ПО ЧЕТИРИ КУТИИ ЦИГАРИ НА ДЕН. ОТ ТАМ И ИДВА ВИСОКОТО КРЪВНО И ОЛЕКСИТА.

 2. ЕРИ

  Ное. 05. 2015

  ТАЗИ КРЕХКА СИМПАТИЧНА ЖЕНА, ПУШИ ПО ЧЕТИРИ КУТИИ ЦИГАРИ НА ДЕН. ДА ГИ НАМАЛИ И ВСИЧКО ЩЕ И МИНЕ.

 3. galq

  Ное. 05. 2015

  Първо: ПЕЧЕЛИ ТОЗИ, КОЙТО РЕШАТ ПРОДУЦЕНТИТЕ, А НЕ
  „НАРОДА“!
  Второ: Никой не я е тикал тази мърла вътре. Хем да се нагушиш с пари, щото си отънял, хем да ти е пълен кеф, няма такъв филм. Да е мислила, Г@З глава затрива. Точка!!!

 4. Александра

  Ное. 06. 2015

  Всички жени във ВИП брадър пушат като дърти циганки. Какъв пример дават „любимите звезди “ на България на младите?

Добавете коментар