Излезе истината за краха между Григор Димитров и Маша

Излезе истината за краха между Григор Димитров и Маша
4.2 (84%) 5 votes

Григор Димитров е любовта на живота на Мария Шарапова, но това явно не стига!

Григор Димитров не пожела бебе от Маша

Григор Димитров не беше готов за отговорностите, които Шарапова искаше от него

Минаха месеци, но болката остава. И Маша, и Гришо страдат от раздялата си, но тя не може да бъде забравена. Двамата не биха могли да загърбят края помежду им, тъй като между тях стои един основен проблем, който се появява при много двойки.

Причината за края на тази любовна връзка се корени в нещо много дълбоко и сериозно. Всъшност Мария Шарапова от известно време искала да има дете и поставила ултиматум пред Григор Димитров – или й прави бебе, или го напуска. Българинът обаче не бил изобщо готов за деца и така се оказал изоставен от руската си половинка.

Интересното е, че Маша никога не е мислила за брак, а просто искала да забременее. Гришо обаче бил традиционалист и смятал, че ако някога има свой наследник, то това задължително трябва да стане по старомодния начин, тоест след сватбата, научи Kliuki.bg.

Различията във вижданията за съвместния живот се оказали повече от пагубни за любовта между двамата. За тях допринесла и разликата във възрастта им. Шарапова има 4 години повече като житейски опит в сравнение с Григор Димитров, а това често е фатално в една любов.

„Мария е вече на 28 години, нормално е да се замисля за дете. Гришо няма даже 25, как да иска да бъде баща?! Ако бяха в разменени позиции, нямаше да има проблем, защото знаем, че жените изпреварват мъжете по отношение на съзряването. На Гришката му трябва жена на около 20 г., а той се хвана с такава, която приближава 30-те. Беше грешка.“ – смята познат на тенисиста.

В крайна сметка прогнозите се сбъднаха и краят на тази любов дойде. Именно поради тези 4 години разлика никой не залагаше на доживотна връзка между тях. Затова Маша продължава да търси баща на бъдещото си дете, а Григор – жената на живота си.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар