Взрив: Здравко от Ритон избухна в плач, съквартирантите застинаха! (разтърсващи подробности)

Взрив: Здравко от Ритон избухна в плач, съквартирантите застинаха! (разтърсващи подробности)
3.7 (73.33%) 3 votes

Здравко Желязков от дует Ритон заплака като дете – това вече съквартирантите не го очакваха!

Броени дни преди големия финал на Вип Брадър отношенията в Къщата търпят нечувани обрати. След вцепеняващите обиди и новите скандали, които избухнаха снощи между Станимир Гъмов и Кичка Бодурова, както и между Здравко Желязков и Кристина Димитрова, днес участниците направо онемяха, а Къщата сякаш застина.

Защото този, който досега всички познаваха като основния скандалджия, но и зевзек – Здравко от дует Ритон, ги шокира с най-неочакваното нещо, а именно сълзите си.

Ритон

Здравко от Ритон ще смае всички със сълзите си

Тази вечер ще станем свидетели на това как коравият Здравко Желязков избухва в плач за ужас на останалите и дори жена му Катя Михайлова не може да го успокои. Той няма да позволи на никого да го успокоява и ще отблъсне съпругата си, за да остане сам и да се отдаде на емоциите си.

Едно вече е ясно – основната причина за драмата на Здравко от Ритон е настроението на хората извън Къщата на Вип Брадър и фактът, че двамата с Катя Михайлова се превърнаха от най-обичаните, в едни от най-мразените звезди у нас.

Съмненията на Здравко Желязков се потвърдиха и от думите на гостите на Къщата – Жени Калканджиева, Евгени Минчев и Антония Петрова, които на свой ред съобщиха лошите новини на дует Ритон.

„Какво се случи?! Как можах да позволя това?! Цял живот, цял един живот отдадох на песните и на публиката ни, за да я изгубя само за два месеца. Хората ни намразиха и за всичко са виновни разправиите с Кичка Бодурова и това, че съжалиха нея, а нас ни нахулиха“, разсъждава през сълзи Здравко от Ритон.

Двамата с Катя останаха съсипани и от факта, че по време на последните номинации снощи, единствено Светлана Василева (чието мнение не зачита почти никой), ги обяви за фаворити и достойни за победата. Никой друг от съквартирантите не удостои дуета с признание, което беше последната капка за Здравко Желязков.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

6 коментара по “Взрив: Здравко от Ритон избухна в плач, съквартирантите застинаха! (разтърсващи подробности)”

 1. Аман от Кичковци

  Ное. 05. 2015

  Който харесва Ритон, ще продължава да ги харесва, независимо от изцепките на Здравко. Критикарите да се замислят, дали биха се държали възпитано, ако попаднат в изолирана среда с ненадминатия дразнител -Кичка! Колкото до гласовите дарби на егоцентричната Бодурова, никой не ги оспорва, но за жалост-до тук!

 2. Аман от Ритоновци

  Ное. 05. 2015

  Пада им се- не се наядоха. Даже им е малко. Аз ги харесвах много, а сега не мога да ги гледам. Никакво достолепие, да се учат от Лилито Иванова. Селяндури големи излязоха, жалко.

 3. Геновева

  Ное. 06. 2015

  В къщата има група,която се командва от Здравко и
  гласува против Кичка.! Кичка е достойна Българка!
  Ще гласувам за нея !

 4. Геновева

  Ное. 06. 2015

  Полицайте засрамете се! В тази държава живеят и други хора! Да се премахнат тези 20-сет заплати !
  Привилегиите,да останат за хората на улицата!
  Тези,които са на бюро,да бъдат трета категория.
  Доктор в полицията,та той нищо не работи и той
  Първа категория,Срам!
  Държавата взема от нас обикновените
  хора,за да дава на работещите в полицията,който
  Нищо не работят. Незабавни съкращения!
  Незабавни съкращения!

 5. Ev

  Ное. 10. 2015

  Жалко човече. Пак Кичка му виновна. Сравниха я със земята, да им се радва ли? Толкова долни обиди понесе тази жена. Трябваше да си излезе. Майната им на такива пари. Това ли е идеята на шоуто, колкото си по-кадърен, толкова повече да те мачкат. Тия хора дълго време ще трябва да ползват услугите на психиатър, освен простака гъмов, който видно има имунитет по рождение и не осъзнава какви ги върши. Големи лицемери. Голям цирк. Дано този сезон сложи точка на това долно предаване.

 6. иваила

  Ное. 10. 2015

  Kичка Бодурова изнесе целия сезон на гърба си.Чрез нейното преднамерено унижение разкриха и съшността на Ритон,Ернестина и Гъмов .

  ч

Добавете коментар