Шок скандал: Бившият на Мария съсипа брака й с Гущеров! (хвърли страшна бомба – подробности)

Шок скандал: Бившият на Мария съсипа брака й с Гущеров! (хвърли страшна бомба – подробности)
4.7 (93.33%) 3 votes

На Мария Гущерова хич не й е лесно, задават се черни дни за брака й с Християн Гущеров!

Миньончето на „Пайнер“ Мария е в тотален шок и на косъм от нервна криза, защото перфектният й брак и семейство с Християн Гущеров съвсем скоро може да останат в историята. Причината е тази, която певицата очакваше най-малко, а именно бившият й.

Не, в случая не става дума за Димитър Андонов. Хотелиерът отдавна е забравил грешката, която направи като се ожени за Мария и пет пари не дава какво се случва в живота й. Не така възпитан като Митко Андонов обаче е Галин – бурната любов на Мария от времето, когато още живееше в Стара Загора.

Мария

Кирливите ризи на Мария излизат на яве, а бракът й е към разпад

Мария се запознава с Галин след като завършва гимназия. Той е известен в родния й град – богат, красив и успешен. Двамата започват връзка, от която обаче към днешна дата окото на Галинчо радват няколко видеоклипа с Мария, които Християн Гущеров със сигурност не иска да види.

На клиповете Мара Отварачката вършее само по престилка, под която е в евино облекло, а освен това умело забавлява въпросния плейбой от Стара Загора. В това нямаше да има нищо лошо, ако Галин не бе заплашил Мария, че ще продаде клиповете на медиите, пише вестник „Всеки ден“.

„Бизнесът на Галин затъна и той се чуди откъде да намери пари, за да си живее все така разгулно, както преди. Затова и вече на няколко пъти потърси Мария, а тя му плати съответно 5 000 лева, а после и 10 000 лева – само и само да я остави и да не казва и дума на нейния Мечо. Но уви – Галин похарчи всичко и отново е на линия, но този път иска много повече“, разкриват близки приятели на Мария, която била в шок.

Певицата буквално треперела, защото отлично знаела, че ако тези клипове се разпространят из страната и името й бъде очернено, нито Християн Гущеров, а камо ли Добромир Гущеров ще й позволят да остане в семейството им и да го петни.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар