Таблоидите гръмнаха: Виж грозния скандал между Николета и Валери! (шокиращи разкрития)

0

Николета Лозанова и Валери Божинов очевидно не са така „близки“, както тя представяше нещата преди месеци!

„С Валери Божинов може и да сме разделени, но сме много близки и отношенията ни са все така добри и приятелски. Грижим се за дъщеря ни Никол и всичко помежду ни е нормално. Не си падаме по селските панаири и скандали пред цял свят“ – тази тирада изнесе преди няколко месеца водещата на „Папараци“ Николета Лозанова, когато краят на любовта й с футболиста стана обществено достояние.

Вече цяла година обаче Николета Лозанова се бие в гърдите, че дефакто тя и Валери Божинов продължават да са законно женени, тъй като развод няма. И, видиш ли, плеймейтката от пловдивското селце Караджово, още била госпожа Божинова.

Николета
Николета Лозанова не спира да пили нервите на Божинов. Докога ли ще я издържи?!

Този факт накара мнозина да подозират, че Валери Божинов и съпругата му всъщност не са изобщо разделени, а играят поредния си пиар номер. Но истината е друга – не футболистът, а Николета не иска и да чуе за развод и то по две причини.

Първо – държала да бъде съпруга на Божинов, докато не си намери по-изгодна партия и мъж, който да я иска за законна половинка, а не само за любовница (тук май ще има доста да почака, за нещастие на Валери).

Второ – НиЛо искала Божинов да й припише половината си имущество, както и половината от банковите си сметки. И целия апартамент, в който Лозанова продължава да живее с Никол заради милостта на бившия си мъж.

Валери Божинов обаче не само не е толкова тъп, но се оказа и с характер. Източници, шокирани от видяното, разкриха страшния скандал, който се разиграл преди броени дни пред адвокатска кантора между Николета и Валери.

„Той изглежаше бесен и за първи път го виждаме да крещи. Заяви й, че няма да й мине номерът и че трябва да си търси друг идиот, когото да цоца. Николета врещеше като клана кокошка и го обиждаше като продавачка от селското тържище. Страшен резил бяха“, разказват очевидци на случката. За щастие, поне малката Никол Божинова не е била с родителите си и не е станала свидетел на позора.


Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.