Джино получи сензационна вест в Къщата: Джена го извика на поверителен разговор

Джино получи сензационна вест в Къщата: Джена го извика на поверителен разговор
3.7 (73.33%) 6 votes

Джена е смаяна от това, което Джино е показал в Къщата, и това я кара отново да го желае!

Джино Бианкалана е пред събиране с Джена

Джино Бианкалана е пред събиране с Джена

Фолк дивата почти сигурно ще се върне при бившия си годеник. Поведението на Джино във „ВИП Брадър“ я е трогнало и затова певицата е счела за необходимо да преосмисли взаимоотношенията си с милионерския син, научи Kliuki.bg.

Джена не можела да чака още седмица, за да опита да поднови годежа си с Джино, поради което помолила Биг Брадър да й осигури телефонна връзка с него. Тя обаче държала разговорът да остане напълно скрит за зрителите и затова няма да бъде излъчен.

Изпълнителката на „Химия“ била прекалено впечатлена от това, че бившият й любим е спечелил толкова много почитатели сред зрителите на „ВИП Брадър“, при положение че той е единственият вътре, който не се води звезда. Затова Джена решила да даде още един шанс на Джино.

В началото на шоуто певицата се отнесе подигравателно към участието на бившия си в риалити предаването. Тя бе заснета в нощен клуб как го иронизира, пеейки как се става звезда, когато се докосне Джена. След близо 60 дни обаче фолк дивата е видяла Джино в друга светлина.

Не се знае как би действал младият бизнесмен в тази ситуация. От една страна той бил още влюбен в певицата и жадувал пак да я целуне, но от друга – егото му било доста наранено.

Говори се, че именно Джена е била тази, която е прекратила връзката, понеже не е искала да се мести в САЩ и да спира с кариерата си в „Пайнер“. Все пак обаче тя е постъпила много достойно, връщайки безкрайно скъпия годежен пръстен, който й бил подарен преди това.

Въпреки че Джена първа се отдръпнала, чувствата й към Джино не изчезнали. Заради тях певицата се хванала с Пламен Богданов, когото използвала за утеха, но така и не успяла да забрави Джино.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар