Здравко разкри защо е започнал войната с Кичка Бодурова

Здравко разкри защо е започнал войната с Кичка Бодурова
5 (100%) 3 votes

Здравко Желязков се обяви срещу Кичка Бодурова неслучайно!

Здравко ненавижда все още Кичка Бодурова

Здравко от „Ритон“ е считал Кичка Бодурова за приятелка, но твърди, че се е отвратил от фалша й в Къщата

Войната, която започна само дни след старта на „ВИП Брадър“, не е била случайна. Пръв атакува Здравко, и то по доста просташки начин, когато нарече Кичка Бодурова „кукумицин“. Имало е причина обаче за всичко и певецът я разкри пред Евгени Минчев, видя Kliuki.bg.

Оказва се, че Здравко от „Ритон“ се е издразнил, че Кичка не е била същата като тази Кичка в реалния свят. Той я познавал от над 30 години и знаел идеално характера и поведението й. Това, което е видял в Къщата обаче, за него било пълен фалш. Тъй като е първосигнален и човек на справедливостта, той избухнал моментално и така започнала войната.

„Ние се знаем толкова добре, че нямаше как да ме излъже. Затова така се подразних, видях абсолютен фалш. Съжалявам за квалификациите, извиних й се, но не отстъпвам от принципите си. За мен тя е напълно изкуствена тук.“ – каза Здравко.

Съпругът на Катя се оплака пред Евгени, че Кичка Бодурова знаела много добре слабите им страни и как може да го предизвика. Той разкри още, че тя умеела да наранява жестоко без думи. Именно това е сторила на него и жена му.

Самият Евгени Минчев обаче си навлече ненавистта на Здравко само минути по-късно. Той обяви Катя за най-недостойната личност в това шоу, а след това се оказа, че всъщност певицата отдавна е в словесна престрелка с Евгени по медиите. Макар лордът да атакува само Екатерина, Здравко понесе много тежко думите му.

В момента дует „Ритон“ и Кичка са в примирие, но взаимната ненавист сякаш остава. Здравко действително пръв започна всичко, но той твърди, че е бил предизвикан от лицемерието на Бодурова. Кой ще победи, ще узнаем след седмица, когато приключва шоуто и се разбере коя от двете страни е по-харесвана от зрителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Здравко разкри защо е започнал войната с Кичка Бодурова”

 1. Петрова

  Ное. 06. 2015

  Щом Здравко смята Кичка за фалшива в шоуто, да й каже, че е фалшива, а не „кукумицин, не си пяла в … „.
  Дует Ритон не търпят критика, камо ли да приемат критика.
  Не е проблем, че Здравко е избухлив, когато търси справедливост, лошото е, че е груб.
  Да не говорим за Катя, която с лека усмивчица на лицето изрича към Евгени „видял ли си се в огледалото колко си смешен“, или към Кичка – „лъжеш, лъжеш, лъжеш“, но всички разбрахме, че Кичка не лъже.

 2. Аман

  Ное. 06. 2015

  Този път съм съгласна с теб, Петрова!

Добавете коментар