Страшен разрив: Здравко обвини Катя в лъжа! (виж шокиращите думи, които й изкрещя)

Страшен разрив: Здравко обвини Катя в лъжа! (виж шокиращите думи, които й изкрещя)
3.7 (73.33%) 3 votes

Здравко Желязков от дует „Ритон“ не можа да се сдържи и нападна собствената си съпруга Катя Михайлова!

В Къщата на Вип Брадър става не горещо, а направо нетърпимо. Ден след ден съквартирантите избухват в нови скандали, а проятелствата вече са почти забравени. Всеки скача срещу всеки, явно усетил тръпката от предстоящата само след дни победа.

Ако всички останали са съперници за тази победа обаче и разприте помежду им са нормални, то дивият скандал между Катя и Здравко от Ритон разтърси Къщата и накара съквартирантите да онемеят. Защото за първи път в шоуто, Здравко Желязков застана на страната на Люси Иларионов и обвини съпругата си.

Ритон

Здравко постъпи страшно коректно като не се съобрази с жена си, а с истината

Припомняме, че Здравко от Ритон и Люси Иларионов се хванаха на бас за 200 000 лева заради думи, които Люси твърдеше, че Катя Михайлова е изрекла пред него, а тя отрече. Разбира се, Здравко подкрепи жена си и даде дума, че тя не би могла да изрече такова нещо.

Записите на камерите обаче опровергаха твърденията им и дует Ритон останаха с пръст в уста – за пореден път в шоуто. Тогава Здравко не издържа и се нахвърли върху Катя, при това с пълно право. Защото се почувства самият той измамен от нея.

„Заради теб се изложих отново. Станах за смях, защото ти ме подведе. Повярвах ти и какво се оказа – говорила си пълни глупости, след това на всичко отгоре излъга, а аз се посрамих заради теб. Не мога да приема това, с какъв акъл си го направила и изобщо акъл вложи ли?!“, скара се Здравко от Ритон на Катя, както ще видим още тази вечер в епизода.

Така, на практика, Здравко от Ритон прояви чувство за справедливост и всъщност взе страната на Люси Иларионов, който, както всички отлично видяхме, каза самата истина.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар