Слабаков полудя: Ернестина Шинова го прави за смях в ефир

Слабаков полудя: Ернестина Шинова го прави за смях в ефир
3.6 (72%) 5 votes

Ернестина Шинова не просто е близка със Станимир Гъмов, а има по-специално отношение към колегата си!

Ернестина Шинова си падна по Станимир Гъмов, за ужас на Андрей Слабаков

Ернестина Шинова си падна по Станимир Гъмов, за ужас на Андрей Слабаков

Ревността на Андрей Слабаков се опъна до краен предел, след като филмовият режисьор узна, че красивата му жена не само е приятелка на Станимир Гъмов, но го харесва и като мъж. Ерна лека-полека започнала да се увлича по колегата си, като дори и тя не го осъзнавала напълно. Мъжът й обаче я познавал прекрасно и виждал, че в Къщата става нещо неприятно за него.

Андрей бил спокоен до последните номинации. Когато видял поведението на жена си и как едва не заплаква от умиление при думите си за Гъмов, Слабаков почнал да подозира, че тя не изпитва единствено приятелски чувства, а нещо много по-голямо, разкриват запознати.

Истината е, че едва ли Ернестина Шинова ще си позволи да изневери на своя дългогодишен партньор в живота, но самият факт, че се увлича по друг мъж, донякъде прави за смях Андрей Слабаков. Драмата за режисьора се засилва и с факта, че преди години Гъмов наистина е искал да бъде с Ерна, но тя вече е била обвързана.

Въпреки че твърдят, че са се запознали в Къщата, всъщност Шинова се познава със Станимир от близо 20 години. Както писахме вече, кукленият актьор в началото бил силно впечатлен от по-възрастната си колежка, но бързо узнал, че няма шанс, защото рискува да си изпроси боя от Андрей Слабаков.

Колелото на живота обаче често се върти и години по-късно Ерна е тази, която си пада по Гъмов. Него тя вече не го вълнувала като жена, тъй като се оглеждал за по-млади хубавици. Все пак боят може и да дойде, тъй като Слабаков се чувствал злепоставен. Видимата близост на жена му с Гъмов го карала да се чувства доста некомфортно, узна Kliuki.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар