Ернестина Шинова рухна: Разкриха жестоката тайна, която пазеше! (всички са потресени – подробности)

0

Ернестина Шинова криеше тази мъчителна за нея истина, но всичко излезе наяве!

Актрисата Ернестина Шинова се показа като доста противоречива личност в Къщата на Вип Брадър – както за зрителите, така и за съквартирантите.

Докато едни я издигат едва ли не в култ, а други видимо не я понасят и обвиняват в двуличие и интригантство, се оказа, че тя е пазела тайна. Тайна, която обяснява до голяма степен отношението й към Светлана Василева и Моника Валериева.

Ернестина Шинова
Ернестина Шинова се поболява от тревога заради манията за слабост на Йоанна

Разкри се голямата болка на Ернестина Шинова и тя е свързана с 20-годишната й дъщеря Йоанна Слабакова. Щерката на актрисата и режисьора Андрей Слабаков от доста време карала родителите си да настръхват от ужас, тъй като била на косъм от анорексията, съобщава вестник „Всеки ден“.

Момичето учи медицина във Варна и отдавна се е отделила от родителите си. Тъкмо тогава обаче започнал кошмарът за тях. Йоанна Слабакова била буквално вманиачена по звездата Анджелина Джоли и се опитвала да бъде пълно нейно копие.

Тя първо поставила хиалурон в устните си, а после преминала на зверски диети, докато към днешна дата живеела само на кафета и цигари. „За разлика от майка си, Йоанна няма такава фигура и ген. Прилича на родата на Слабаков и е взела по-едрата им фигура. Лесно пълнее, а манията й за отслабване е станала направо опасна“, разкриват близки до семейството на Ернестина Шинова и Андрей Слабаков.

Йоанна иска да е копие на Джоли и буквално не се храни
Йоанна иска да е копие на Джоли и буквално не се храни

Родителите на Йоанна първо се радвали, че чедото им държи на визията си и е успяла да се втали, за да върне самочувствието си. Впоследствие обаче започнали страшно да се плашат и тревожат от вида й, който е само кожа и кости. Мисълта за болестите на съвремието – анорексията и булимията карали Ернестина Шинова да не може да мигне от тревога.

Йоанна обаче изобщо не ги слушала и си знаела своето. Според запознати, точно тази е причината Ернестина да се грижи като майка за Светлана Василева и Моника Валериева. В тях тя виждала дъщеря си и се опитвала да помогне на тези объркани момичета така, както упорито се стреми да влее разум в главата на собственото си отроче.


Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.