Андрей Слабаков никога няма да забрави болката, която жена му му причини с Христо Сираков!

Андрей Слабаков никога няма да забрави болката, която жена му му причини с Христо Сираков!
4.5 (90%) 4 votes

Андрей Слабаков винаги е бил мъж на честта и затова подобно нещо никога не се забравя!

Андрей Слабаков ревнува до полуда Ернестина

Андрей Слабаков ревнува до полуда Ернестина

Филмовият режисьор в момента е лудо влюбен в Ернестина Шинова, но е имало време, в което всичко е било доста по-сложно. Преди около 30 години актрисата се е разделила с Андрей и е заживяла сама. Тогава те още не са били семейство, но са имали сериозна връзка. След един скандал обаче Ерна си взела багажа и се изнесла на квартира. Слабаков бил съкрушен, понеже не искал да се разделя с блондинката, но тя отказвала да чуе и даже почнала да се забърква в авантюри с други мъже, научи Kliuki.bg.

Една от тях била с днешния много известен бизнесмен Христо Сираков. Тогава той бил просто милионерски син, но това стигало да впечатлява красавиците. Ернестина Шинова също се подвела по чара на далеч по-слабия тогава Ицо, писа „Всеки ден“.

Това наранило много Андрей Слабаков, чиято ревност все още е много силна. Той и до днес не желаел да чува името Христо Сираков, а дори се говори, че е участвал в ръкопашна битка с него преди време. Ненавистта му към Ицо 100-те манекенки била толкова голяма, че даже да го видел на светски събирания, веднага хуквал към другия край, за да се сдържи да не го удари.

Въпреки че Ернестина Шинова тогава е била скъсала с Андрей, той завинаги приел случилото се като един вид изневяра на бъдещата му тогава жена. Дори и днес не й е простил напълно, а при всеки скандал вадел тази тема на показ.

„Андрей има принципи в живота, каквито мнозина вече изобщо не признават. За него изневярата е нещо толкова грозно, че даже не го обсъжда. Той има по-особено мнение и то е, че ако обичаш някого и той те обича, даже и да не сте във връзка, пак му изменяш, когато си с друг.“ – споделят близките на Слабаков.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Андрей Слабаков никога няма да забрави болката, която жена му му причини с Христо Сираков!”

  1. Ема

    Ное. 08. 2015

    Жалка картинка е тази женица. Леко прегърбена, с цигара в ръка, ходи от човек на човек в къщата да се прави на светица. Заблуждава само глупаците.

  2. Ev

    Ное. 10. 2015

    Тази женица е гъмов в женски вариат. Злобна, лицемерна, ходи, като цветарка . Пълно разочарование. Никога не съм я харесвала в ония лековати роли, които са и запазена марка, но сега ми олекна и като човек. Забравила си е метлата. Кристина Димитрова беше права. Да се среши, да се стегне и да покаже нещо женствено. Да се вземе с гъмов, че са си лика прилика, цигари, алкохол и простотия до шия.

Добавете коментар