Кремена Халваджиян върти Магърдич на пръста си

Кремена Халваджиян върти Магърдич на пръста си
5 (100%) 3 votes

Кремена Халваджиян всъщност е истинският продуцент на предаванията на Маги!

Кремена Халваджиян командва здраво мъжа си Магърдич

Кремена Халваджиян командва здраво мъжа си Магърдич

Арменското семейство било сред тези семейства, които мислят само за пари. Макар Магърдич Халваджиян да се биел в гърдите колко е велик, всъщност жена му била тази, която определяла всичко в работата, а и у дома, научи Kliuki.bg.

Основните решения в X Factor се взимали именно от Кремена Халваджиян. Макар зрителите остро да я критикуват за стайлинга, който прави на участниците, самочувствието на блондинката продължавало да бъде огромно.

Говори се, че доста от нещата в музикалното шоу се решавали задкулисно. Отпадането или продължаването на дадени участници не било случайно и ставало по втория начин. Точно Кремена Халваджиян била тази, която коли и беси. Тя не давала на състезателите да гъкнат, а ако някой се осмелил да го стори, веднага попадал на елиминации.

Един от най-скандалните примери в подкрепа на тази теза е свързан с Кристина Дончева, която се раздели с X Factor миналата година. Тогава различни източници твърдяха, че са били свидетели на бурен скандал между Кремена и малката бургаска певица, свързан с облеклото на Криси за предстоящия концерт. Само след 2 дни Дончева отпадна от шоуто, а негодуванията станаха огромни.

Маги Халваджиян обаче не слушал за всичко жена си само в работата. У дома той бил по-нисък от тревата, когато ставало дума за важните неща като образование на децата или нова покупка. На всичкото отгоре Кремена карала съпругът си да върши домакинската работа.

Според слуховете, които вилнеят, Креми дала идеята на мъжът си да стане жури. Така спестявали голяма част от заплатата, която давали на четвъртия член. Хората считат, че тази заплата отива за паричната награда, която за първи път ще вземе победителят в X Factor, но всъщност един член на журито взимал много повече от 50 хил. лв., каквато е обявената сума за печелившия. Това значи, че семейство Халваджиян този сезон са на печалба, при това немалка.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар