Здравко към Катя: Свърши се! Ти изгуби всичко (силните му думи я разплакаха – още подробности)

Здравко към Катя: Свърши се! Ти изгуби всичко (силните му думи я разплакаха – още подробности)
4.3 (85.71%) 7 votes

Здравко Желязков от дует Ритон каза цялата истина на жена си Катя Михайлова и се показа като далеч по-достоен човек!

Часове преди последните елиминации и дни преди сензационния финал на Вип Брадър, спокойствието и мирът в Къщата са вече просто мираж. Страстите ескалират и общо взето никой с никого не „мели“. Докато съперниците разбираемо скачат един срещу друг обаче, то в единния отбор на Катя и Здравко от дует Ритон започна разцепление.

Причината отново бе прословутият бас на Ритон и Люси Иларионов за думите на Катя Михайлова „театро гранде Петрочели“, които тя твърдеше до последно, че не е казвала на режисьора с подигравателен смисъл. Басът бе за 100 000 лева, а видео от Биг Брадър ясно показа и доказа, че правотата е на страната на Люси Иларионов.

Ритон

Здравко от Ритон яко насоли жена си Катя за резила с баса, по нейна вина

След конското, което преди дни Здравко от Ритон дръпна на съпругата си – докато тя стоеше и го гледаше като Сфинкс, сега певецът реши да направи нещо наистина доблестно – да предложи пари на Люси Иларионов, а той да реши дали да ги приеме, или отхвърли. Така Здравко Желязков ще защити най-скъпото си, а именно своята чест.

Катя Михайлова обаче едва не припадна от решeнието му и буквално обели очи. Тя категорично се противопостави на желанието на Здравко Желязков, макар всички отлично да знаят, че състоянието на дуета е в милиони левове.

„Ти луд ли си?! Как ще даваш пари на този лицемер? Това човече интригантче, моля ти се… Не ставай смешен“, веднага се възмути Катя от Ритон, разкриват източници от кухнята на медията.

Здравко обаче и този път не се съгласи с нея, а избухна с това, което мисли. „Ако не направим този жест, не ставаме. А и тези ти думи сега ще бъдат излъчени, нали разбираш?! Свърши се – ти изгуби всичко с тях. Изгуби години труд и обич на хората, които ще те гледат като злобна и досадна лелка“, избухнал Здравко Желязков, а в безсилието си да му отговори логично, Катя Михайлова се разплакала.

Какво ще направят в крайна сметка и дали Люси Иларионов действително ще види полза от спечеления бас, очакваме да разберем скоро.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

5 коментара по “Здравко към Катя: Свърши се! Ти изгуби всичко (силните му думи я разплакаха – още подробности)”

 1. Ема

  Ное. 08. 2015

  Представяте и си, ако Кичка беше направила това, което Катя направи? Съквартирантите щяха да я убият, особено злобаря Гъмов. А сега, когато те плачат, са много искренни, а на Кичка невярваха.

 2. Just_me

  Ное. 08. 2015

  Дует „Злипитон“ са гнусари!!!

 3. Петрова

  Ное. 09. 2015

  Много „запъната“ жена, бе! Не признава, та не признава!

 4. Ев

  Ное. 10. 2015

  Учудвам се на глупостта на тези хора. Като са толкова паралии, кой дявол ги кара да стават за смях. Влязоха с вдигнати глави, ще излязат по капли.. И слава, и пари и както твърдят щастлив семеен живот, а сега??? Показаха, че са изтъкани от злоба, завист, лицемерие.Здравко скандалджия, а свинкса лъжлива лицемерка. Да им е честито участието в това велико шоу.

 5. Ritonatorka

  ян. 27. 2020

  Аз въобще не гледам Катя като на злобна и досадна лелка. А на всички, които изсипват лоши думи то техен адрес, Господ вижда всичко!

Добавете коментар