Николета Лозанова засрами пуританите! (Виж какви ги върши нощем)

2

Николета Лозанова не спира да провокира

Николета Лозанова обича да предизвиква пуританите. Тя често прави така, че свикналите на спокойствие в ежедневието си се срамуват от нейните постъпки. Водещата на „Папараци” обича да се вихри в кухнята, но определено е далеч от средностатистическата домакиня.
Красавицата, която много от представителите на силния пол я искат в кревата си, обича да се появява сред тиганите и печката като палава самодива.

Брюнетката харесва да забърква не само вкусотии, но и не търпи и много дрехи по себе си, особено като готви. Предишната Коледа тя втрещи голяма част от Интернет потребителите, като приготви никулденски шаран, само по….престилка, без бельо под нея, пише HotArena. Всички ахнаха от съблазнителните й фотоси, които предизвикаха немалко сърдечни проблеми у застаряващите мераклии, а младите момчета зачервиха социалните мрежи с нецензурни коментари.

Николета Лозанова отново успя да провокира
Николета Лозанова отново успя да провокира

Тогава още като законна половинка на Валери Божинов тя сподели, че така обича да свещенодейства и да радва любимите си същества – прелестната си дъщеричка Никол и своя съпруг Валери Божинов.Така и не се разбра с какво точно ги радва, имайки предвид футболиста, който сега рита за сръбския тим „Партизан”.

За никой не е тайна, че плеймейтката обича да прегрешава. Около името й непрекъснато витаят какви ли не пикантни клюки, а последния сочен слух дори я направи любовница на световноизвестния моден гуру Филип Плейн.

Но това, което Николета Лозанова обича да върши нощем, направо „изби рибата”. Самата красавица разкри, че дългогодишната й страст в малките часове на нощта е да се вихри с…..хладилника.А това, което наистина я изстрелва на върха на удоволствието било….филийка с шоколад.

Определено моделката обаче не се задържа в кухнята, защото тя блести от чистота, твърдят нейни близки приятелки. НиЛо влизала там, само за да експериментира или да зарадва любимите си хора, които наистина успявала всеки път, щом прекрачела прага на своята кухня в дома си.

2 коментара
  1. анонимен казва

    Тази свръх глупост тук, кой я надраска? Колко прозрачна и лъскаща имиджа на една проститутка статийка. Та, тя откакто Валери закупи това жилище кухнята не е използвана. И за сведение тя не яде шоколад заслепена от мания да е слаба, защото е широка на кокал и това и струва много упорит режи. Това дето казва и показва няма нищо общо с това , което е! Всичко при нея е кьорфишек, позиране и да я коментират в жълтите сайтове. Сериозните и професионални медии с такъв боклук не се занимават. Просто няма за какво! Ако един ден не скалъпите от една филия цяла статия ,просто не сте вие. Явно ПР-ката на Николета и хората зависими и правещи пари от нея яко са яхнали метлата денонощно да и вдигат гарда на една нищо и никаква простакеса.Каквото и да драскате и както и да я величаете, хората не я харесват и я осмиват за това, което всъщност е. А тя е ,едно голямо НИЩО!

  2. Аман казва

    Стига вече сте ни занимавали с това черно,просто цигане. Аман от олигофренската и персона!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.