Внезапно: Решението на Сашо Кадиев шокира Таня и Катето Евро! (водещият непреклонен – подробности)

Внезапно: Решението на Сашо Кадиев шокира Таня и Катето Евро! (водещият непреклонен – подробности)
3.8 (75%) 4 votes

Актьорът и водещ Сашо Кадиев е твърд в решението си, което тотално парализира любимата му и Катето Евро!

Чаровникът Сашо Кадиев остави без думи половинката си Таня Тончева и майка си Катето Евро с неочакваното и към момента поне категорично решение, което взе. Водещият е непреклонен, а двете жени в живота му се чудят как да го разубедят.

Оказа се, че Александър Кадиев е бесен от реформите в родното образование и фактът, че часовете по чужди езици и философия ще бъдат тотално орязани от учебната програма. За него това граничи с безумие, поради което е решил твърдо, че дъщеря му няма да започне училище, когато й дойде времето, пише агенция ПИК.

Сашо Кадиев

Сашо Кадиев се кълне, че няма да изпрати щерка си в училище

Сашо Кадиев категорично заявил на семейството си, че малката Катя няма да стъпи в училищна сграда, а ще се обучава като частен ученик – за да може да наблегне на истински знания, преподадени от добри учители, които да й помогнат в живота.

„Тези малоумници разбиха живота на децата. Какво ще правят сега – само точни науки и зубрене ли ще има в училищата?! Тая няма да я бъде! А и всички виждаме колко „безопасно“ е да си в школото в наши дни. Всички изроди могат спокойно да влизат в дворове и сгради, да убиват деца и никой да не ги спре“, бесен е Сашо Кадиев.

Колкото и обосновано и мъдро да е решението му обаче, любимата му Таня Тончева и Катето Евро били твърдо против него, защото искали малката Катя да се социализира и да има нормални контакти с дечица на нейната възраст.

Те са в пълен шок от упорството на харизматичния водещ и единствената им утеха е, че докато малката тръгне на училище, има още много време и Александър може да промени мисленето си. Дали това ще стане, само той си знае.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар