Ужас: Линейка в Къщата на Вип Брадър, съквартирантите треперят! (хора от екипа на помощ – подробности)

Ужас: Линейка в Къщата на Вип Брадър, съквартирантите треперят! (хора от екипа на помощ – подробности)
5 (100%) 5 votes

Линейка пристигна в Къщата на Вип Брадър, а всички съквартиранти се щурат да помагат изплашени!

Непредвидени неща се случват в Къщата на Вип Брадър само дни преди големия финал. Сред съквартирантите няма и грам спокойствие, а престоят им вече се превърна в кошмар, от който неистово желаят да се събудят. Още повече, че периодичните скандали и обиди бяха заменени от стрес и огромна уплаха.

Защото в Къщата се наложи да бъде повикана линейка, заради състоянието на Люси Иларионов, който получи криза, разкриха източници от кухнята на медията. Оказа се, че дни наред Люси Иларионов имал сериозни проблеми със стомаха и адски болки, които в крайна сметка го изтощили дотам, че едва не колабирал.

Вип Брадър

Люси Иларионов със страшни болки в корема, наложи се намесата на лекар

Проблемът на режисьора започнал още от мисията, в която той бе принуден да изязде колкото може повече хотдог за една минута. Люси Иларионов даде всичко от себе си в името на общия бюджет и благото на съквартирантите, но това му донесе страшни проблеми.

Той успя да погълне цели пет хотдога за 60 секунди, но по-късно коликите започнали. Веднъж вече Люси Иларионов потърси лекарска помощ заради проблемите със стомаха, но това зверско преяждане продължило да дава отражение дни по-късно.

Пълничкият режисьор постоянно се превивал от болки, което наложило в Къщата на Вип Брадър да пристигне линейка, а лекарите да му поставят инжекция. Съкдвартирантите се щурали около него като полудяли, а притеснени за състоянието му, вътре нахлули дори няколко човека от екипа, разказват източниците.

„Всички много се разтревожиха за Люси Иларионов. Само Станимир Гъмов и Ернестина Шинова останаха настрана, но дори те не си позволиха да продължат да говорят против него и да настройват останалите, както досега. Слава Богу, Люси се пооправи след намесата на лекаря и не се наложи да отиде в болница. Тази мисия обаче беше пълен садизъм“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Ужас: Линейка в Къщата на Вип Брадър, съквартирантите треперят! (хора от екипа на помощ – подробности)”

 1. Петрова

  Ное. 09. 2015

  „Caмo Cтaнимиp Гъмoв и Epнecтинa Шинoвa ocтaнaxa нacтpaнa, нo дopи тe нe cи пoзвoлиxa дa пpoдължaт дa гoвopят пpoтив нeгo и дa нacтpoйвaт ocтaнaлитe, ĸaĸтo дoceгa“.

  Дали са се трогнали? Обикновено са твърди и безкомпромисни!

 2. До Веселина Мартинова

  Ное. 09. 2015

  Люската ли е по-достоен от Ернестина И Гъмов?

  И защо да се трогват, като това прасе Люсю не спря да плющи! -Мисията му виновна- дрънки! Ге-ге-зе!

 3. Ев

  Ное. 10. 2015

  ЖАЛКИ СА!

Добавете коментар