Взрив: Съквартирантите изригнаха срещу Джино, той плаче с глас! (виж срамното разкритие – подробности)

Взрив: Съквартирантите изригнаха срещу Джино, той плаче с глас! (виж срамното разкритие – подробности)
4.2 (84%) 5 votes

Джино Бианкалана през цялото време беше всеобщ любимец в Къщата на Вип Брадър, но само дни преди финала, нещата се обърнаха!

Същински шок настъпи за Джино Бианкалана в Къщата на Вип Брадър и то на крачка от големия финал. Момчето от Америка, което по време на целия сезон, беше всеобщ любимец на останалите и се радваше на доверието и симпатиите на всички, в момента е отчаян.

Джино не се сдържа и заплака с глас, без да го интересува дали ще се изложи, или не. Защото изведнъж всички съквартиранти и дори приятелите му скочиха срещу него и го обвиниха в предателство

Джино

Джино се оказа измамник – не бил милионерът, за когото се представяше цял сезон

А причината е разкритието за измамата на Джино Бианкалана, който се скъса да подарява подаръци от САЩ на аверите си в Къщата, както и да се фука с марковите си дрешки. Които обаче се оказаха чиста проба менте, това разкриха източници от кухнята на медията.

Кошмарът за Джино започнал, когато екипа на Вип Брадър му върнал дрехите от химическо чистене – изпрани, изгладени, но… без етикетите. Защото се оказало, че етикетите са фалшиви, поставени нескопосно и паднали сами след почистването.

„Хората му върнаха всичко като дори етикетите бяха налице – само че отдално от дрехите. Съобщиха, че при прането повечето от тях са изпадали, защото се оказало, че дрехите не са оригинални, а реплики. Въпреки това Джино ги има и може да си ги зашие отново, ако поиска“, разказват източниците.

Резилът обаче сломил бившия приятел на Джена, защото всички съквартиранти станали свидетели на унижението му и на истината, която досега оставаше скрита – а именно, че Джино бил милионер, ръководещ огромен и успешен бизнес зад океана.

В мига, в който истината лъснала на показ, болшинството от хората в Къщата се нахвърлили върху него с обвинения за лъжа и предателство. „Толкова ли беше важно да измамиш всички, само и само да те имат за милионер?! Това само един неуверен в себе си човек, без самочувствие, може да направи. Как не те е срам, момче“, викнали в един глас Здравко Желязков от дует Ритон и Станимир Гъмов, който даскоро бе най-големият авер на Джино.

Джино изпаднал в силна нервна криза, но дори сълзите му като на девица, няма да успеят да накарат съквартирантите да му повярват отново.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар