Мария в несвяст: Виж коя се оказа любовницата на Християн! (мръсни разкрития + снимки)

Мария в несвяст: Виж коя се оказа любовницата на Християн! (мръсни разкрития + снимки)
4 (80%) 3 votes

Не е за вярване коя се оказа любовницата на съпруга на Мария – Християн Гущеров!

Това безспорно ще се окаже скандалът на годината в светските среди. Че благоверният на Мария – Християн Гущеров си има любовница и честичко се възползва от услугите й, стана ясно още преди около два месеца. Името на мистериозната дама обаче оставаше в тайна.

Какъв бе всеобщият шок, когато се оказа, че тя е известно в светските среди лице – а именно скандалната Зорница Линдарева. Да, бившата любовница на Стефан Манов – Тачо, която едва не го разведе с Жени Калканджиева, към днешна дата задоволявала мераците на Мечо, съобщи сезнационно вестник „Всеки ден“.

Мария

Мария не може да повярва на ушите си

Историята обаче е още по-неподозирана от очакваното. Защото Християн Гущеров на практика не правел пълна програма със Зорница Линдарева, а просто я викал в офиса си, където само разкопчавал панталоните си, вадел „набора“ и й го подавал.

Десетина-петнадесет минути по-късно всичко свършвало като по сценарий, Мечо правел своя финансов подарък на Линдарева и я пращал да си ходи по живо, по здраво, разкриват отлично запознати източници пред „Всеки ден“.

Мария едва не колабирала от шока, когато научила истината и коя точно е съперницата й. Защото не можем да отречем, че макар и чалгаджийка със силиконови устни, Мария е в пъти по-хубава от Зорница.

Палав Мечо се оказа Християн Гущеров

Палав Мечо се оказа Християн Гущеров

„Християн винаги си е имал девойките, които да го „отпускат“ в офиса, но без пълни креватни гимнастики, а само ала Теодосий Спасов. Зорница обаче се оказа доста умела в тези игри и от известно време насам той се среща само с нея. Най-вероятно не стига до край не, за да не изневери изцяло на Мария, а защото го е срам от оскъдните 14 сантиметра, които крие в панталоните си“, коментират източниците.

Сега, когато позорът и мръсните тайни на съпруга й излязоха наяве, любопитно е дали Мария ще продължи брака си с него или ще подаде светкавично молба за развод, с който ще ошушка неверния си съпруг.

Зорница Линдарева редовно обслужва съпруга на Мария

Зорница Линдарева редовно обслужва съпруга на Мария


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Мария в несвяст: Виж коя се оказа любовницата на Християн! (мръсни разкрития + снимки)”

  1. тончо

    Ное. 10. 2015

    Да бе, да-развод!!! А от къде дребосъка ще има кинти

Добавете коментар