Болестта на Кичка Бодурова – разкрита!

Болестта на Кичка Бодурова – разкрита!
4.7 (93.33%) 3 votes

Вече е ясно, че здравето на Кичка Бодурова е силно разклатено!

Кичка Бодурова е болна

Кичка Бодурова от години страда от диабет, но нарочно не го споделя, за да поддържа железния си имидж пред феновете

Кичка Бодурова изстрада много в Къщата, поне според нейните фенове, но истината е, че има по-голяма причина за страданието й от нападките на Съквартирантите. Всъщност певицата е болна от години от диабет и това й се отразява на цялостното меню на хранене, узна Kliuki.bg.

Интересното е, че естрадната изпълнителка целенасочено е скрила от всички, че има диабет, защото не искала да си разваля имиджа пред феновете. Тя считала, че я смятат едва ли не за „Желязната лейди“ и не желаела да разрушава тази представа за себе си.

Разкритието за болестта й направи неин познат, който не пожела да става известен и нашият екип уважи решението му. Той твърди, че точно заради диабета Кичка Бодурова правела проблеми постоянно с това какво ще се яде в Къщата. Това обяснява постоянното й хленчене и мрънкане за нейното хранително меню, с което малцина вътре се съобразяват.

Кичка Бодурова прие ролята на жертва в този сезон на „ВИП Брадър“. Макар за мнозина позите й да са доста преиграни и всичко да е фалш, поне по едно нещо певицата е наистина жертва и това е точно боледуването й от диабет. По ирония на съдбата именно това Кичка реши да скрие от всички, а влезе целенасочено в други опити да трогне зрителите чрез сълзите си.

Здравето на Бодурова е разклатено и от високото кръвно налягане, което я тормози откакто е в Къщата. Това тя многократно го заяви в ефир, но проблемът е от много години. Малко след раждането на Кристи-Жаклин се появява честото вдигане на кръвно при Кичка. Причината е, че певицата е станала майка чак на около 40 г., което е повлияло негативно на организма й и го бележи завинаги.


Коментари чрез Facebook

коментара

8 коментара по “Болестта на Кичка Бодурова – разкрита!”

 1. Нина

  Ное. 10. 2015

  Киче, дръж се цяла България е с теб!

 2. zlatena

  Ное. 10. 2015

  До Нина не говори от цяла България.Аз пък не съм със Кучка Бодурова /Кичка ако тази зла вещица спечели вип брадър 2015 значи наистина е платила не само на свой фенове със фалшив феисбук профил но е дала огромна сума пари на много влиятелни бизнесмени в България да гласуват за нея и да я направят победител.Ако това се случи ще е долно гнусно подло от страна на вещицата Кичка Бодурова.

 3. Нина

  Ное. 10. 2015

  Жалко е, че има хора в България които
  мислят като теб! Дано това да е изключение.

 4. Аман от повърхностни женици

  Ное. 10. 2015

  Нина, дано и ти да си изключение!

 5. виждащ

  Ное. 10. 2015

  Тая дърта проскубана патка, ако не беше се женела за всеки срещнат а беше родила по на време нямаше да е с това разклатено психическо здраве..Природата я ощетила от доста неща в това число и от разум и интелект , долна простакеса

 6. Ев

  Ное. 11. 2015

  Като станете на нейните години и оставите зад гърба си толкова награди и признания в България и извън нея, съдете. Може.би харесвате ОТРЕПКИ, като гъмов, кухи кифли или скандалджиите от ритон.??? БГ ,,виповете,, се оказа по-зле от каруцари,.

 7. Петрова

  Ное. 11. 2015

  С болести шеги не бива!
  Дай, боже, всички да сме живи и здрави!

 8. Лина

  Дек. 21. 2015

  Кичето е действително много силен характер, може да поплаче, защото е емоционална и чувствителна, но пак ще се изправи,а като глас за мен лично е най добрият глас в бг поп музика.

Добавете коментар