Окончателният списък: Виж кои влизат в Биг Брадър Ол Старс след дни! (страшна изненада и шок скандал)

Окончателният списък: Виж кои влизат в Биг Брадър Ол Старс след дни! (страшна изненада и шок скандал)
4 (80%) 5 votes

Този сезон на Биг Брадър ол Старс ще бъде най-скандалният от всички, очаква се дори физическа саморазправа!

Окончателният списък на участниците в предстоящия сезон на Биг Брадър Ол Старс вече е ясен и е пред нас. Той ще започне само броени дни, след като сега, в петък, Вип Брадър ще излъчи своя победител, който ще стане любимата звезда на България.

Скандалите и омразата между Ритон и Кичка Бодурова, както и ненавистта към нея на Станимир Гъмов, ще ни се видят детска игра и люлчина песен, в сравнение с ураганът, който се задава в Биг Брадър Ол Старс.

Биг Брадър ол Старс

Ето ги съквартирантите в предстоящия Биг Брадър Ол Старс – предстоят страшни изненади и чутовни скандали

Изненадата е огромна, а скандалът повече от шокиращ, защото под един покрив в продължение на месец ще бъдат принудени да съжителстват най-жестоките врагове – Евгени Минчев и Ваня Червенкова. Бизнесдамата вече не помни точния брой на съдебните дела, които е завела срещу противния й лорд, а се очаква двамата да се сблъскат в Къщата още в началото и да се стигне до чудовищни последици.

Не само Ваня Червенкова и Евгени Минчев обаче ще нажежават страстите в Биг Брадър ол Старс. Актьорът Иван Ласкин влиза в шоуто, за да разкаже играта на кроткия и отнесен Къци Вапцаров, когото навремето всички подлудиха във Вип Брадър.

В Биг Брадър Ол Старс ще видим още чалга дивата Десислава, певицата Йоана Захариева – Йоко, устатата Соня Колтуклиева, певицата Мариана Попова и Ваня Джеферович, който победи в „Сървайвър“.

Сред съквартирантите ще се нареди и Борислав Атанасов от шоуто „Къртицата“, съобщиха източници от екипа на предстоящото рейтингово шоу по Нова телевизия.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар