Николета излъга за Валери: Разкриха кой е истинският мъж, когото крие! (ето защо се срамува от него)

6

Николета Лозанова дръпна прочувствена реч в своето интервю за известно столично списание, но излъга за Валери Божинов!

В своето вчерашно интервю за популярно столично списание, плеймейтката Николета Лозанова дръпна една наистина прочувствена реч за топлите си отношения с Валери Божинов и за това как, видиш ли, двамата плакали с часове по телефона преди дни.

НиЛо с умиление разказа как Валери може да трогне всеки, защото бил голяма душичка и дори загатна, че двамата могат да се съберат отново. Глупости на килограм, изречени само, за да нарани за пореден път врагинята си Алисия – нещо, което отдавна не й се отдава, но пък водещата на „Папараци“ е упорита.

Николета
Николета Лозанова определено има мъж, но това отдавна не е Валери Божинов

Източници, близки до Николета Лозанова разкриха кой е истинският мъж до нея към днешна дата. Вярно е, че тя била влюбена и се чувствала обичана – може би това е едно от малкото наистина реални неща в интервюто. Човекът до Николета обаче не е популярна личност и дори не е от столицата.

Бившата на Валери Божинов била омагьосана от богаташ, живеещ в провинцията и движещ стабилен бизнес именно там. Той бил малко по-голям от нея и произлизал от заможно семейство. Глезел Николета Лозанова като принцеса и задоволявал всичките й капризи, които не били никак малко.

Скандалното обаче е защо след като е влюбена и честичко отскача до дома на любимия си, Николета все още пази името му в тайна. А истината била, че плеймейтката просто се срамувала от факта, че за първи път движи със… забележете – неизвестна в светските среди персона, разказват близки до нея.

„Нищо скрито не остава и скоро всички ще ги видят, сгащени заедно на снимка. Защото Николета вече почти се е пренесла да живее в къщата на новия си“, коментират източниците, пише вестник „България днес“.

Дано обаче НиЛо-то да успее да задържи своя човек като наистина излезе и разкрие самоличността му. В противен случай рискува цялата тази игричка да му писне и да й бие шута, подобно на Ники Михайлов, Жоро Главата, а и Валери Божинов впоследствие.


Коментари чрез Facebook

коментара

6 коментара
 1. Jonny казва

  Абе какво го отразявате това неграмотно арогантно същество изобщо? Това е една самозабравила се парцалеса, която от спонсори и клиенти живее. Тя никога няма да престане да проституира под формата на вечната любовница и магьосница. Кой го взема това джудже с вечната гола изкуствена плът на сериозно. Този , ако изобщо има такъв или само и вдигате гарда и да предизвикате УЖ злоба и някого е пълен фарс. Отдавна никой това меркантилно простаче не се интересува от него и не го отразяват. Нека си живее в измисления и свят. Макар и големия хонорар, който получава пак не и стига за чантета, роклета, обущета и мантета на Плейн, а се нуждае от солидни и не един клиенти.Прави си ПР от което и живее, и е известна с нищо друго на гърба на известни и успели хора – това нищожество. Така ще умре , като катър без история сама! А, няма да бъде далеч времето, когато ще падне и от екран и тогава изцяло ще се присламчи към някого , когото отново ще погуби или зароби. Проститутка!

 2. Дони казва

  Кой го е грижа кой тъпче този разложен и издухан парцал?

 3. Viki казва

  Че тя винаги лъже и за всичко. Tова си е нейната природа. Кой и вярва? Глупаците и наивниците само.

 4. Ели казва

  Че някой изобщо вярва ли на всичко, което се пише за тая?!
  И вие не си вярвате, ама щом си плаща ще я направите любовница и на султана на Бруней…..

 5. mimokmok казва

  И кой нормален български мъж ще се хване с тоя пичкор, дето го е минала цела България мъжете, па и тук таме некои жени? Ей, момчета, пазете си пишките, че ше ви окапят!!!!!!

 6. da da казва

  Татюф Ники е знаме на чалга поколението – също като Фикито Стораро. # Дедо му Бисер e от цигански произход , както и майка му. # Тя цингарелата сакаше яко рендосване и избега – за еване си зареза не сама мъжот ими и лапетата . # А на бубайко му окапаха косите от кахъри и фана чашката. # А той Ники с майка мурва къв да ставе освен мурвар и чалгар ?

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.