Зара от Биг Брадър се хвали с годеник-мечта (Подробности за него и сватбата й)

Зара от Биг Брадър се хвали с годеник-мечта (Подробности за него и сватбата й)
Гласувайте за статията

Зара от Биг Брадър живее в Дубай, но ще се мести в Австралия и ще се венчае в Индонезия

Зара от Биг Брадър отдавна не е онова диво 19-годишно момиче от първия сезон на Биг Брадър. Съвсем скоро ще я видим щастливо омъжена, бизнесдама и жителка на Австралия, научи kliuki.bg

За изданието Love style риалити-героинята разкри подробности за вълнуващите събития, които й предстоят. zara

Момичето, което у нас минаваше за златотърсачка и беше една от малкото, която получи искрената любов на Ицо Стоте манекенки, ще се омъжи за по-млад мъж, който бил най-добрия човек на света.

Зара от Биг Брадъ получила годежния си пръстен на 17-ти октомври. Сърфистът Ерик я завел в дома на родителите си в Австралия за месец. Завел я да разгледа романтичен остров и там я изненадал с бижу и думите „Искаш ли да си моето момиче завинаги?”

Двамата говорели за брак, но Ерик бил човекът по дългосрочните планове и обмислянето на ситуациите. Зара от Биг Брадър е далеч по-спонтанна, но вече знае, че в края на следващото лято ще е булка в Индонезия.

Там техен приятел държал почивен комплекс и щял да приеме най-близките им приятели и роднини. Майката на бъдещата булка била повече от ентусиазирана и ежедневно я бомбардирала със снимки на рокли.

Следващата стъпка на младите е да се установят в Австралия. Там Ерик щял да продължи да се състезава, а тя ще се превърне в бизнес-дама – щяла да менажира спиниг-студиата му.

Нашето момиче вече е довело избраника си у дома. Той познава роднините й, а те не останали безразлични към чара на симпатичния кандидат-зет.zara 2

Варненката среща бъдещия си съпруг в Дубай, където кара курсове по кайт и сърф при него. Харесват се веднага. Той тотално се различавал от българските мъже.

Зара от Биг Брадър разкри, че се влюбили веднага един в друг и от тогава са неразделни.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар