Жени Калканджиева е на ръба! (Шестата по хубост в истеричен шок)

Жени Калканджиева е на ръба! (Шестата по хубост в истеричен шок)
4.7 (93.33%) 3 votes

Жени Калканджиева е на ръба

Жени Калканджиева е в шок от това, което й се случва. Шестата по хубост е изпаднала в истерия то финансовия колапс, който тегне над нея. Вероятността ерата „Визаж” да хлопне кепенци е голяма. Шефката на модна агенция е с празни банкови сметки и доходите й са почти сведени до нулата.

Жени Калканджиева остана само със славата си отпреди като Мис България 1995 и никакви или почти никакви стабилни доходи. Тя разчита единствено на хонорарите, които взима като анализатор във ВИП Брадър. И от участията си в други реалита, като дори се пробва като водеща, но схемата не проработи.

Жени Калканджиева е пред фалит

Жени Калканджиева е пред фалит

Нещата се разсъхнали, след като Жени и предишната й съдружничка Велизара се изпокарали, която била мощния й финансов гръб, сочи градската клюка. Тя е сестра на мутренския бос Стоил Славов, който беше гръмнат и взривен. След смъртта на основателите сиканджии, сестрата на бандюгата взе в ръцете си част от делата на престъпната организация, пише HotArena.

Докато двете с миската бяха заедно и въртяха бизнеса, той процъфтяваше. И не само това, ами те създадоха и верига от салони за красота, които бяха печатница за пари. В тези времена тя и съпруга й Стефан Манов-Тачо се къпеха в пари и бяха на върха на финансовия си разкош. Мъжът й не спираше да влиза от кръчма в нощно заведение и да купонясва, както между впрочем го прави и сега, когато жена му е пред окончателен финансов фалит.

Сдружението с Велизара вкарвал и мощен паричен поток в агенцията на Жени „Визаж”. Но и там нещата сега били повече от катастрофални.На миската й останал, освен модната агенция и централния салон за красота, който от пъпа в столицата се преместил в странична улица. Но и там положението клоняло към заник, тревожела се сериозно Жени Калканджиева. Краят за славния период за Шестата по хубост настъпил в началото на тази година. Тогава отношенията между двете съдружнички се вледенили и те се разделили окончателно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар