Евгени Минчев „обръща“ Джино

Евгени Минчев „обръща“ Джино
3 (60%) 2 votes

Джино ще получи голямо изпитание след финала на „ВИП Брадър 2015“!

Евгени Минчев си падна по Джино Бианкалана

Евгени Минчев си падна по Джино Бианкалана

Под сериозна заплаха ще попадне Джино след излизането си от Къщата в петък вечер. Бившият на Джена може доста лошо да си изпати, защото Евгени Минчев вече замислял план как да го прелъсти, научи Kliuki.bg.

Лордът вече показа симпатиите си към младия бизнесмен, след като многократно го похвали за визията и облеклото му. Оказва се, че Евгени отдавна харесвал Джино като мъж и си мечтаел да излезе на среща с него. Затова имал стратегия как да го накара да обърне внимание на мъж.

Ако Джино действително излезе с Евгени Минчев, това би било нещо изключително изненадващо, предвид жената, с която е бил – Джена. Лордът обаче винаги е твърдял, че може да преобърне предпочитанията на всеки мъж, ако пожелае.

Самият Джино в началото бе счетен от Съквартирантите за мъж с подобно влечение, тъй като дългата му коса и много слабо телосложение говорят точно в тази насока. Освен това Джино поддържа визията си чрез пълно обезкосмяване, скубане на вежди и други навици, присъщи по-скоро на жените.

Истината обаче тук е само една и тя е, че Джино си пада единствено по жени. През живота си той не е имал нищо любовно с мъж и затова задачата на Евгени Минчев е сред най-сложните. Лордът обаче е известен егоцентрик и ще се опита да спечели вниманието на Джино, ако наистина има голямо желание.

Бившият годеник на Джена е най-безизвестният от всички финалисти на „ВИП Брадър“, но тук идва и изненадата, че е може би най-големият фаворит за крайния успех. Засега се забелязва взеобща симпатия към Джино и е твърде вероятно той да постави на място звездите и да грабне победата. Развръзката е само след два дни. Това е времето, което Евгени Минчев трябва да изчака, за да се види на живо с Джино.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Евгени Минчев „обръща“ Джино”

  1. Петрова

    Ное. 12. 2015

    Защо СЕМ мълчи!

Добавете коментар