Ето го избраникът на Йоанна Слабакова! (Виж как получи благословията на фамилията)

0

Изкусителната Йоанна Слабакова си е намерила гадже по прилика, всички го обачили

Йоанна Слабакова може и да тъгува по мама, но в никакъв случай не е самотна, видя kliuki.bg.

Хубавата щерка на Ернестина Шинова сигурно няма търпение да дойде петък. Амбициозната студентка по медицина със сигурност ще вдигне глава от учебниците, за да посрещне мама у дома, но никой не очаква от нея да остане в столицата.yoanna slabakova

Във Варна много неща очакват Йоанна Слабакова – плътен график с лекции, материал за зубрене…и един чаровен млад мъж. Дъщерята на режисьора и реатили-майката на плеймейтките не е от онези хубавици, които страдат от липса на любов. Своенравната бъдеща докторка си има желязно гадже – и то по прилика!

Йоанна Слабакова се радва на любовта на симпатичен млад мъж, който отгоре на всичко е добре приет от родата. И как иначе?! Симеон Желев изглежда като абсолютен дивак, но е чудесно момче с интелект, позиция и амбиции.

Кандидат-зетят на Ернестина Шинова бил колега на дъщеря й в Медицинския университет във Варна. Студентът бил като намерен със свещ от славната рода – бил с остър език и гражданска съвест, съвсем като по калъпа на Слабакови. Не се стряскал от буйната им щерка, нито пък се червял от гаменския и език.

Въпреки че реагирал остро и бурно на наболелите обществени проблеми, не пренебрегвал образованието си. Симо залягал така здраво над учебниците си, че повлиял и на любимата си.

Докато колегите им гледали да минат със заветно „Среден 3” по трънливия път до титлата „доктор по медицина”, Йоанна Слабакова и гаджето й държели на качеството на знанията си. Двойката имала големи планове за бъдещето си, а затова отсега се стараели да блеснат в професията, разказват от HotArena.net.

На последния ден на бащата съпругът на Ернестина Шинова получи интересен онлайн-подарък. Йоанна Слабакова го изненада със снимка на студентската си книжка във Фейсбук, пълна с шестици – впечатляващият резултат бил вдъхновен от Симеон.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.