Измама: Ето го крайното класиране на „ВИП Брадър 2015“! (Изтече информация преди финала)

Измама: Ето го крайното класиране на „ВИП Брадър 2015“! (Изтече информация преди финала)
5 (100%) 4 votes

„ВИП Брадър 2015“ още не е свършил, но вече има своето подреждане, за шок на мнозина! За победител е спряган най-малко ВИП-ът в Къщата!

"ВИП Брадър 2015" се оказа пълен с фалш и измами, които разочароваха много зрители

„ВИП Брадър 2015“ се оказа пълен с фалш и измами, които разочароваха много зрители

Финалната битка в шоуто „ВИП Брадър 2015“ ще се състои утре вечер, но в сайта на „Уикипедия“ вече са наредили крайното класиране. На челната позиция е поставен Джино Бианкалана, следван от Ернестина Шинова и Кичка Бодурова. Четвъртото и петото място са запълнени съответно от дует „Ритон“ и Станимир Гъмов, видя Kliuki.bg.

Предоставено е цялостно класиране на сезона и прави впечатление, че всички са подредени отдолу нагоре по реда на излизането си. Това дава основания да считаме, че класирането в „Уикипедия“ е съвсем реално и утре действително Джино ще се окичи с големия успех.

Измамите на шоуто станаха очебийни, след като към края вече почти всички скандали започнаха да се потушават. Люси Иларионов прегърна Здравко Желязков, а от конфликта между Кичка Бодурова и „Ритон“ вече няма и помен. Единствено Станимир Гъмов все още не се е помирил с Кичка, но и за това има време, както е тръгнало.

Джино наистина е с огромен брой новоизлюпени фенове и шансовете му за успех във „ВИП Брадър 2015“ са много големи. Той е сред най-логичните избори за шампион, след като получи подкрепа както вътре, така и отвън. Снощи младият бизнесмен беше сред първите трима, достигнали финала, което говори много.

Да спечели човекът, който е най-малко известен, няма да бъде прецедент в това предаване. Още преди години Христина, която е съпруга на Здравко – победителя в „Биг Брадър 2004“, триумфира, при това за сметка на фолк звездата Деси Слава.

Историята сега може да се повтори. Джино Бианкалана бе научен за пръв път като годеника на Джена. След раздялата си с нея обаче неговата слава стана още по-голяма, за което е виновен „ВИП Брадър 2015„.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар