Ужас: Алекс Раева нападната и пребита пред дома си! (шокиращи подробности)

Ужас: Алекс Раева нападната и пребита пред дома си! (шокиращи подробности)
5 (100%) 3 votes

Алекс Раева е била нападната и бита от група хулигани, които дори не познавала!

Водещата на Х Фактор и бивша беквокалистка на Слави ТрифоновАлекс Раева е изживяла потресаващ кошмар, който се кълне, че няма да забрави докато е жива. Хубавата певица е била нападната и пребита точно пред своя дом от група хулигани, които дори не била срещала преди в ежедневието си.

„Мина много време оттогава, но често се сещам за този ужас и имам чувството, че сякаш е било вчера. Не знам защо ме биха. По онова време често ме тормозеха заради руския ми произход, но никога не мога да приема, че това би било повод и причина за някого да тормози друг“, споделя пред близки приятели Алекс Раева, пише вестник „Уикенд“.

Алекс Раева

Алекс Раева има чувството, че този ужас се е разиграл не преди години, а преди дни

Алекс Раева е била още много млада, когато се случило жестокото нападение. А причината за него била, че тя е дъщеря на видната актриса от руски произход Наталия Бардская, която е и потомка на дворянски род.

Само заради това Алекс Раева била принудена да търпи обидите и нападките дори на много от съучениците си, вместо да се гордее с потеклото си, както би трябвало.

За късмет обаче тя споделя, че побоят върху нея е нямал сериозни последици и не е лежала в болница. Била прегледана и си останала няколко дни у дома, докато стресът й се поуталожи и синините изчезнат. Към момента обаче все още изпитвала силна болка като жестоко парене по бузите, щом някой й удари шамар.

Щастлива е обаче, че шамари отдавна не е получавала, още по-малко пък от любимия мъж до нея – диджей Дончо. Напук на всички беди, които е преживяла в миналото си, днес Алекс Раева е обичана и щастлива жена, а съдбата я е възнаградила подобаващо.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар