Не издържа: Часове преди финала Кичка рухна, идва спешна помощ! (виж разтърсващите й думи)

10

Кичка Бодурова устоя на всички бури и урагани в Къщата на Вип Брадър, но се срина само часове преди финала!

Легендата Кичка Бодурова страшно изплаши малкото съквартиранти, останали в Къщата на Вип Брадър само часове преди големия финал на шоуто в петък.

След като цели два месеца тя упорито и стоически понасяше всички обиди и хули по свой адрес, при това от 80% от пребиваващите в Къщата, певицата не издържа. Кичка Бодурова се срина и легна на леглото в спалнята, отново потъвайки в сълзи. И горещо помоли за спешна помощ и среща с психолог, защото полудява.

Кичка Бодурова
Кичка Бодурова се срина психически и физически на крачка от финала

„Не знам какво става с мен. Сякаш виждам призраци навсякъде. Не мога да се позная. Състоянията, в които изпадам, са абсурдни – не ми се е случвало преди. Имам чувството, че се задушавам. Страх ме е, сама съм вече след като и Кристина излезе. Обидите и болката, които понесох, си имат предел“, през плач споделила Кичка Бодурова с Биг Брадър, който обещал, че моментално ще потърси помощ и ще доведе психолог в Къщата, пише агенция ПИК.

Най-вероятно това ще е Ани Владимирова, която няколко сезона се води личният психолог на участниците в предаването. И в повечето от случаите тя наистина успяваше да помогне на всички, които изживяваха тежък момент, с който не бяха в състояние да се справят сами.

Състоянието на Кичка Бодурова взе, че трогна дори отколешните й врагове Ернестина Шинова и Катя Михайлова от дует Ритон. Със Здравко Желязков певицата „зарови томахавката“ още снощи, по време на полуфинала.

Чудото обаче е, че устатият Станимир Гъмов може и да не се е спуснал да утешава Кичка Бодурова, но поне си е спестил ироничните и просташки нападки по неин адрес, докато тя се чудела на кой свят е в спалното помещение.


Коментари чрез Facebook

коментара

10 коментара
 1. Нина казва

  Дръж се Киче с теб е цяла България!

 2. zlatena казва

  Ако злата вещица Кичка Бодурова стане победител в вип брадър 2015.Това ще означава че ние Българския народ сме много прост народ които се възхищава на циркаджийските номера и фалшивия рев на вещицата Кичка Бодурова.

 3. Кити казва

  До ЗлИтена : ако за теб са фалшиви, за никой друг не са. Хората обичат Кичка защото е прекрасна певица, от няколко десетилетия е на сцена, всички помним музиката и баладите и, гласът и е омагьосващ, а темперамента завладяващ. Няма да успеете да ни накарате да спрем да я харесваме. Даже и Здарвковите масони да му осигурят победата, за нас Кичка е победител. Здравко се оказа едно просто провинциалист че, грешката в живота на Катя.

 4. Krkud казва

  не е редно такова поведение към нея -агресивно и с омраза , каквото и да е направила.. кои сте вие , че да я съдите , само Бог има това право …. вие самите безгрешни ли сте , че така я нападате…побърка се жената до степен да полудее…
  накъде отива този свят-няма капка човечност и милост към другия човек….

 5. Ев казва

  Не зная какви договори са подписали , но ако има възможност Кичка Бодурова трябва да съди ,,Вип ,,брадър. Създадоха условия да изсипят толкова много помия върху тази жена. Защо нито веднаж не санкционираха тоя боклук гъмов. Някакво треторазрядно актьорче я наричаше животно, пред цяла България.,,Големия,,здравко, я нарече кукумицин, дойната крава от ритон и брои браковете. Толкова жалко изглеждаше всичко не ден, не два, а месеци. Толкова унизително поведение , толкова лицемерие, това ли е понятието за шоу? Съчувствам и на Кичка, но на нейно място щях да си тръгна и да смачкам гнидите , които биха посегнали на достойнството ми.Титлата ,,любима звезда…,, не струва толкова болка и унижение.

 6. Име (задължително) казва

  Кичка,Джино на финал,Победители.
  Всички други са фалшиви.
  Вип брадър играете си с Кичка.Накрая
  Ще оставите Кичка и Ритон и Кичка ще бъде
  Втора.Срамно и много Грозно.За какъв зрителски вот говорите,той го няма от години.. Вие подреждате пешките!

 7. Genoveva казва

  Az харесвам Кичка и Джино нека един от тях,да победи. Геновева

 8. Геновева казва

  Кичка Победител!
  Заслужава!
  Ритон ,Ернестина и Гъмов играят срещу Кичка.
  Вижда се Вип Брадър.А Гъмов и преслава играят
  на влюбени ,феновете на Преслава,да гласуват,за Гъмов.
  Гени

 9. Петрова казва

  Напълно подкрепям Ев.
  БИГ Брадър трябваше да реагира и дори да накаже по някакъв начин такова насилие срещу който и да било от съквартирантите.

 10. zlatena казва

  Ако злата вещица Кичка Бодурова днес стане победител в вип брадър 2015.Това ,че означава ще ние Българския народ сме много прост народ които се възхищава на циркаджийските номера и фалшивия рев на вещицата Кичка Бодурова.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.