Бомба: Гъмов се разплака пред Ернестина, разкри й бъдещето си с Преслава! (още подробности)

Бомба: Гъмов се разплака пред Ернестина, разкри й бъдещето си с Преслава! (още подробности)
2.8 (55%) 4 votes

Станимир Гъмов поне за момент спря да го играе големия мъжкар и се поддаде на чувствата, но и на страха си!

Нещо нечувано се случи в Къщата на Вип Брадър – Станимир Гъмов проля сълзи пред приятелката си Ернестина Шинова и макар и за момент, престана да бъде суровия мъжкар, който всички опознаха.

Причината за сълзите на актьора бе поп фолк принцесата Преслава. Очевидно кукловодът наистина харесва Петя, защото призна на Ерна, че изпитва огромен страх и не знае какво се случва с него, това разкриха източници от кухнята на медията.

Станимир Гъмов

Железният и на моменти доста груб Станимир Гъмов изля душата си пред Ернестина Шинова

„Не знам, не знам какво става, но я харесвам. Истината е, че много я харесвам. Дори може би повече, отколкото трябва. Защото тук всичко е различно, ние не живеем в реален свят, а в измислен. А какво се случва, щом излезем навън след два дни и хлопнем вратата след себе си?! Кажи какво се случва, де?!“, дръпнал прочувствен монолог Станимир Гъмов пред Ернестина Шинова в спалнята, докато останалите съквартиранти отсъствали от помещението.

За жалост на Гъмов, дори устатата Ерна не успяла да му отговори на въпросите и да го успокои. Защото основното, което го измъчва, е начинът на живот на Преслава, нейните компании, приятели и предимно богатството, което й позволява да пътува навсякъде по света и да живее царски.

„Тук вътре я чувствам страшно близка, но нали се сещаш, че отвън ще сме два различни свята. Как ще стане?! Като се замисля и полудявам, защото не знам. Май ще е най-добре да купим тая къща и да си останем вътре“, дори разстроен проявил чувството си за хумор Станимир Гъмов.

В действителност опасенията на актьора са напълно логични, а същият въпрос като него, си задават всички зрители отвън и многобройните фенове на Преслава. Съдбата обаче ще покаже…


Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара по “Бомба: Гъмов се разплака пред Ернестина, разкри й бъдещето си с Преслава! (още подробности)”

 1. djidjibidji

  Ное. 12. 2015

  видяхте ли че има любов между преслава и гъмов ..защо бяха тези глупости дето писахте че всичко било нагласено и платено….трябва да си сляп и малоумен да не разбреш че между двамата има любов…

 2. Ев

  Ное. 13. 2015

  ЦИРКАДЖИЯ. Как така ревна ден преди финала. Очаква съжаление и ….разчита на съчувствие. Един абсолютен БОКЛУК, който само бълваше обиди след обиди, дори не се усещаше как ернестина го ползваше за маша. Нещастник.

 3. Натали

  Ное. 13. 2015

  Hяма лошо, ако не беше такъв грубиян и алкохолик. Е… ти актьора от театър за деца! Но с алкохолиците е ясно как ще свърши всичко един ден – с изневери, скандали, може и друго да има. Жалко за момичето, тя го хареса когато беше мил и забавен отначало.

 4. kapa

  Ное. 13. 2015

  Kakvi biaha tezi “maze’ v tova show…te ne spriaha da revat za stialo i nestialo?

 5. Петрова

  Ное. 13. 2015

  Край! И Гъмов ревна!
  Нали само Кичка ревеше и търсеше съжаление? А, г-н Гъмов и г-жа Ернестина?
  Защо и вие ревнахте?

Добавете коментар