Джино: Бог ме спаси от Джена

Джино: Бог ме спаси от Джена
5 (100%) 3 votes

Джино смята, че Господ бди над него и затова не му е дал да се ожени за Джена!

Джино още е луд по Джена, но осъзнава, че не е била за него

Джино още е луд по Джена, но осъзнава, че не е била за него

Фаворитът за шампион на „ВИП Брадър 2015“ Джино Бианкалана призна в ефир, че счита връзката си с Джена за грешка. Въпреки че все още я обича много, младият бизнесмен разкри пред Ернестина Шинова, че сякаш някой непрестанно го закриля и предпазва от грешки. Под този някой той най-вероятно визираше Бог, счита Kliuki.bg.

„Мен непрестанно ме пазят отгоре. Такива неща съм преживял, че без закрила досега да съм свършен. Затова може би в цялата любов с нея (Джена) е имало някаква лъжа и не е било така, както изглеждаше. Очевидно така е трябвало да се случи за мое добро и да се разделим.“ – изля душата си пред Ерна Джино.

Американският гражданин наистина е имал много тежки моменти. Може би най-злощастният му миг е свързан с побоя над него, когато едва не губи живота си и няколко дни е в кома. Тогава Джино си дал сметка за истинските ценности в този живот и че Бог е винаги с него.

Джино Бианкалана беше с Джена почти 3 години и за този период връзката им е била толкова силна, че всеки от тях познавал родителите на другия. Майката и бащата на Джино обожавали фолк дивата. Когато тя идвала в САЩ, те правели основно чистене на дома си и приготвяли всякакви вкусотии за ядене.

Все още така и нито един от двамата не е разкрил причината за развалянето на годежа им. Според повече слухове виновна е Джена, която не е искала да скъсва със сегашния си начин на живот и своята кариера, за да отиде да живее за постоянно при Джино. Изоставан обаче, бизнесменът полудял от мъка, която още му личи.

„Аз вече не мога да си легна в кревата у нас, толкова ми липсва.“ – каза Джино, визирайки че Джена толкова пъти е спала в леглото му и всичко там му напомня за нея.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Джино: Бог ме спаси от Джена”

  1. Кристина

    февр. 27. 2016

    Джена е звезда. Пее на живо с оркестър бенд. Има уникални песни страхотни. Поздравявам те за песента ти къде беше. Това е песен на2015год. Джена как се омъжи за наско. И са влюбени.

  2. Кристина

    мар. 14. 2016

    Може би джино така е трябвало да се случи. Това е много тежък момент за сърцето и душата. Тежко ти е на душата. Има хора който изпадат в силна депресия. И не могат да забравят за тези моменти. За връзката си. Някого много силно да обичаш и той да ти забие нож в гърба. Тежко е за душата. Разрушава психиката умът. Джино бъди силен духом. Това е нещо ужасно. Направо не ти се живее. Как да правиш секс с друга жена.сексът е любов. А не развлечение.

Добавете коментар