Сензация: Виж коя звезда ще бъде голямата изненада на Биг Брадър Ол Старс! (влиза в Къщата ден по-късно)

Сензация: Виж коя звезда ще бъде голямата изненада на Биг Брадър Ол Старс! (влиза в Къщата ден по-късно)
5 (100%) 2 votes

Участниците в предстоящия Биг Брадър Ол Старс са ясни отдавна, както и хонорарите им – това обаче е голямата изненада на екипа!

Само три дни след края на Вип Брадър, по Нова телевизия ще стартира новият сезон на Биг Брадър Ол Старс. Той обещава да е един от най-скандалните до момента и дори се очакват ръкопашни схватки, тъй като под един покрив ще трябва да съжителстват омразните един на друг Евгени Минчев и Ваня Червенкова.

Кроткият Къци Вапцаров пък за пореден път ще бъде подхванат от устатия Иван Ласкин и отсега берял бъдещите си дертове. Преди дни ви представихме пълния списък на бъдещите съквартиранти в Къщата, ясни са и хонорарите, които всички те ще приберат от шоуто.

Биг Брадър Ол Старс

Део ще бъде голямата изненада на Биг Брадър Ол Старс

За десерт обаче продуцентите оставиха най-важното, а именно голямата изненада според тях – звездата, която ще прекрачи прага на Къщата ден по-късно и ще внесе страхотен колорит. Този път обаче, това няма да е жена, а мъж – в лицето на чаровника Део.

Део грабна голямата победа в шоуто преди шест години, когато участваше в третия сезон на Вип Брадър. Безспорно той знае как да се държи, за да бъде интересен на зрителите до последно и екипът залага точно на това.

Отсега обаче има и подозрения, че публиката няма да възприеме Део като супер изненадата и черешката на тортата в Биг Брадър Ол Старс, тъй като знаем, че в днешно време красивите жени се котират много повече.

А на практика, красавици в този сезон май не са предвидени. Нито Ваня Червенкова, нито Соня Колтуклиева, Мариана Попова или певицата Йоко могат да минат за „уау ефект“. Единствена Десислава може да претендира за що-годе подобна слава, но отдавна вече позалязла.

„Като няма красиви мацки, поне Део да разсмива хората и да пази Евгени Минчев от шамарите на Червенкова“, смеят се зевзеци от медията.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар