Мария и Малина се хванаха отново за гушите! (Ветеранката хвърли помия в лицето на Гущерова)

Мария и Малина се хванаха отново за гушите! (Ветеранката хвърли помия в лицето на Гущерова)
5 (100%) 2 votes

Мария и Малина пак запалиха старата война, която ги беше разделила за известно време

Мария ще забрави за благородството и прошката, поне що се отнася за старата й приятелка – съперница Малина, предполагат от kliuki.bg. Младата милионерша може да дава втори шансове, но трети – никога, особено, когато е толкова провокирана!

В стремежа си да стане фаворитка на Митко Пайнера и да додрапа до по-престижна награда от Най-стилна певица, Гущерова не пестяла инвестиция в проекти, участия и благи думи за шефа.

Мария не разбирала певици като Андреа, Камелия и останалите кандидат-бегълки. Певицата едва ли не се кълне в Големия бос. Ако не били Митко и жена му, тя щяла да бъде Мимето от Стара Загора с големи мечти и нулева кариера. Всичко, което имала и постигнала в живота го дължала на предприемчивия инженер. Това с думи прости, идва да каже, че Мария благодари за славата, кариерата, но най-вече – повече от успешните й задомявания. Ако не беше компанията, едва ли щеше да се радва на интерес от такива заможни господа.

Мария често изпадала в подобни размисли в редките си срещи с колежки. На една подобна се оказала в компанията на подпийналата Малина. Като подкарала песента „Какво щяхме да правим без Пайнера?!”, ветеранката я изрязала: „Ти специално с*ирки!”, разказват от „Всеки ден”.maria

Чувствителната милионерша много се разстроила и загърбила помиряването им. Преди време Малина си позволила да я коментира грозно преди сватбата й с Митко Андонов. По тази причина беше пропъдена с надменен sms.

Клюката лазказва, че по-възрастната й колежка била сред завоеванията на Мечо Гущеров, макар да го отричат. За да докаже доверието си, Мария разказваше за трудното си начало като певица. Точно тогава Малина й опмагала я с транспорт, я със съвети.

Благодарността на милионершата, както и търпението й, се оказаха с лимит. Мария може да преглътне всичко, но не и намеци, които намекват за една по-различна кариера.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Мария и Малина се хванаха отново за гушите! (Ветеранката хвърли помия в лицето на Гущерова)”

  1. Кристина

    февр. 19. 2016

    Как няма да я нападат колежките и. Те се скъсаха от участия работа. Да се раздават по нощните клубове на феновете си. Мария си спря участията сама. Хората я забравиха. Вече не си спомнят за нея. Малина къде с танци или с някой видеоклип но забавлява народа. Ходи на работа участия. Макар че няма гласови данни тембър. Не забравя за феновете си. Ходи по участия редовно.

Добавете коментар