В деня на финала: Джино се срина пред всички, Биг Брадър му нанесе жесток удар! (още подробности)

В деня на финала: Джино се срина пред всички, Биг Брадър му нанесе жесток удар! (още подробности)
3.8 (76.67%) 6 votes

Джино Бианкалана още не може да се опомни, защото илюзиите му бяха тотално разбити от Биг Брадър!

Днес е денят на голямата победа. Един от петимата останали в Къщата на Вип Брадър ще се накичи с титлата любима звезда на България. А дори враждуващите съквартиранти „плеснаха с ръце“ и се прегърнаха. Не всичко обаче е толкова идилично.

Един от най-харесваните от зрителите участници – Джино Бианкалана, рухна отчаян само няколко часа преди края на формата. Ударът дойде от самия Биг Брадър или поне такова е мнението на момчето, чиито съкровени надежди бяха разбити на пух и прах.

Джино

Джино до последно се надяваше да го посети Джена и да я види, макар и за минути

Причината – при срещите на съквартирантите с техните близки и любими хора, Джино таеше силна надежда, че Биг Брадър ще вкара в Къщата единствената жена, която е обичал в живота си досега, а именно Джена.

Той дори се впусна в откровения пред Ернестина Шинова и й разкри, че от пет месеца не е спал на леглото си в своя дом в САЩ, защото всичко му напомняло за Джена.

„Това ми е най-голямата болка в живота, човек. Не съм й се обаждал, но знам, че ако ме потърси, ще отговоря. Не мога да я забравя тази жена“, призна разчувстван Джино, преди още да разбере кого ще му изпрати като изненада Биг Брадър.

За огромно негово съжаление обаче, Големият брат срина илюзиите му и доведе в Къщата не любовта на живота му Джена, а неговата леля. Реакцията на Джино бе доста показателна като първо остана съвсем безразличен и едва накрая пророни сълзи. Те обаче бяха от мъка, че пред него не застана Джена, разкриха източници от кухнята на медията.

Джино е толкова разстроен, че дори в деня на големия финал на лицето му вече нямало и следа от усмивка, а само искал час по-скоро да си тръгне от шоуто и от България.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар