Джино Бианкалана срази известните и спечели „ВИП Брадър“!

Джино Бианкалана срази известните и спечели „ВИП Брадър“!
4 (80%) 5 votes

Джино Бианкала се оказа този, който не беше известен, но за 2 месеца се превърна в истинския шампион на „ВИП Брадър“!

Джино Бианкалана се оказа номер 1 в риалити шоуто, завладяло милиони - "ВИП Брадър"!

Джино Бианкалана се оказа номер 1 в риалити шоуто, завладяло милиони – „ВИП Брадър“!

От доста седмици се говореше, че нещата отиват натам и наистина така се случи. Най-малко известната личност в Къщата триумфира. Джино Бианкалана победи във „ВИП Брадър 2015“, което се превръща в сензацията на този сезон.

Бившият на Джена успя да триумфира най-вече благодарение на неутралната си позиция и изцяло искрени постъпки в шоуто. Преломният момент за него сякаш дойде с обръсването на косата. Джино жертва това, което най-много обичаше у себе си, в името на предаването. Още по-трогателното е, че голямата му любов Джена е харесвала най-много в него именно косата му. 32-годишният бизнесмен обаче направи този жест и както Люси Иларионов каза в студиото – тогава той стана от момче мъж.

Джино Бианкалана надделя на финала поред над дует „Ритон“, Станимир Гъмов, Кичка Бодурова и Ернестина Шинова. Всички те са звезди на България, а единственото, с което младият бизнесмен беше известен преди, е любовната му връзка с фолк дивата Джена.

Веднага се прокраднаха интересни слухове, че след като вече е известен, а не само богат, Джена иска отново да се събере с Джино. Двамата неведнъж са разговаряли след раздялата си, но певицата на „Пайнер“ така е разбила сърцето на американския емигрант, че не се знае дали той би се съгласил да възобнови отношенията си с нея.

Джино Бианкалана беше човекът, който подкрепяше всички в Къщата. Макар възрастта му да беше една от най-ниските в шоуто, хората в живото студио го определиха като бащата на Съквартирантите. Той даваше съвети на всекиго и взимаше отношение по всички належащи въпроси. Като най-близък на Джино се отличи Люси Иларионов и неслучайно именно режисьорът го защитаваше в студиото тази вечер.

Kliuki.bg честити победата на Джино Бианкалана, която дойде напълно заслужено!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Джино Бианкалана срази известните и спечели „ВИП Брадър“!”

 1. Браво

  Ное. 13. 2015

  Браво, момче!

 2. браво

  Ное. 14. 2015

  Радвам се, че отвея самозабравилите се нищожества Гъмов и Ерна -алкохолик и клошарка !!!!!

 3. Ev

  Ное. 15. 2015

  Много я лансираха тая ернестина. Тя всъщност се оказа едно нищо. Рошава, занемарена, вулгарна и с тая цигара, дето само не спеше. Та не разбрах кое и е толкова за подражание, че да е финалистка. Браво на това момче. Показа им, че известността не ги прави випове. Този Гъмов ме отврати. Толкова долно същество се оказа. Какъв пример е за сина си, не знам. И трябва да е доста наивен, ако е очаквал извън къщата на връзка с чалгаджийката.

 4. wasp

  Ное. 15. 2015

  „Радвам се, че отвея самозабравилите се нищожества Гъмов и Ерна -алкохолик и клошарка !!!!!“
  Много трябва да си тъп/а за да пишеш такива глупости.Гъмов и Ерна са много свесни и не можеш и на малки им пръст да стъпиш.

Добавете коментар