Тежък удар за Адел!

Тежък удар за Адел!
3 (60%) 2 votes

Адел – жената, която превзема класация след класация, чупи рекорди и всеки следващ сингъл, изпят от нея, става песен номер едно за отрицателно време!

Адел е нестандартна, но затова е и много обичана от хората

Адел е нестандартна, но затова е и много обичана от хората

Адел отново ни смая с усета си да докосва сърцата и умовете на хората. Последната й песен Hello е вече начело на 120 музикални класации из целия свят. Поредната впечатляваща и незабравима музикална изповед на певицата, която е само на 27 години, а вече е сред световните лидери в този толкова конкурентен бизнес – музикалния. Това говори твърде много не само за таланта й, но и за цялата й личностна характеристика.

Самата Адел обаче трябваше да изтърпи доста коварен удар срещу себе си. Тя си призна, че я цензурират в популярнта социална мрежа Туитър, защото е поставала статуси в пияно състояние. Въпреки че има над 24 милиона последователи, Адел не може самостоятелно да напише съобщение, което веднага да бъде публикувано. Има трима души, които следят за неговия смисъл и стил, узна Kliuki.bg.

След пиянски изяви из социалните мрежи, Адел е вече с тази санкция, но младата изпълнителката сякаш не се тревожи от факта, след като в тв ефира тя сама го обяви и разказа защо се e стигнало до тази мярка. Един зрител й задал директен въпрос дали й е забранено да публикува сама в социалната мреже, пишат и от изданието Лайфстал. Тогава през смях Адел отговорила „Да, така е!“.

Пияна или не, Адел е такава, влияеща и талантлива музикална звезда. Затова последаватели й ще стават още и още, докато от друга страна подобни факти всъщност подсилват още известността й. Все пак понякога скандалите са полезни, особено за да има и малко шоу. А иначе Адел е талант, но една от най-статичните и неползващи хореография творци в световната музика. Това обаче изобщо не й пречи да бъде сред любимците на целия свят по отношения на музиката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар