Моника Валериева налази шампиона Джино

Моника Валериева налази шампиона Джино
5 (100%) 5 votes

Моника Валериева атакува Джино Бианкалана, след като видя, че той се котира добре и завладя феновете!

Моника Валериева вече има нова цел и това е Джино Бианкалана

Моника Валериева вече има нова цел и това е Джино Бианкалана

Джино стана любимец на народа, а с това акциите му се покачиха. Веднага след триумфа му във „ВИП Брадър“, десетки фенки се опитаха да се домогнат до него. Една обаче нямаше нужда се опитва, защото той директно й падна в ръцете. Става дума за Моника Валериева, която сериозно си паднала по младия бизнесмен, което се видяло на автърпартито снощи, научи Kliuki.bg.

Бившата на Божинов не спряла да флиртува с Джино. Тя постоянно го канела на танци и го прегръщала, твърдят очевидци в заведението. Бившият на Джена не поддал особено, но не се знае дали няма да се предаде все някога.

Поведението на Моника Валериева е доста изненадващо, тъй като в Къщата тя не се разбираше много с Джино Бианкалана. Дори веднъж между тях избухна голям скандал, който доведе до обиди по неин адрес, когато милионерският син я нарече многократно „кифла“.

Въпреки че вътре не станаха първи дружки, сега Моника Валериева вече гледала на Джино с други очи, след като той спечели шоуто. Запознати твърдят, че плеймейтката била доста засегната, че се е създало впечатление у зрителите, че е лека жена, поради което искала да обърне мнението им. Какво по-добро „обръщане“ от това да стане възлюбена на любимеца на народа?!

Моника има приятел, когото много уважава, но не остави впечатление, че изпитва истинска любов към него. По време на живата им връзка в Къщата двамата дори нямаха какво да си кажат и не изглеждаха особено близки.

Поради това нищо чудно манекенката да зареже сегашното си гадже и да потърси нещо по-добро. Джино Бианкалана може би е по-доброто. Той е много богат и винаги спретнат. Вече не само е известен, а и изключително харесван от българите.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар