Шок: Криско изневери с чалгата! (Още за срама на рапъра)

Шок: Криско изневери с чалгата! (Още за срама на рапъра)
5 (100%) 2 votes

Криско се предаде

Рапърът Криско изневери с чалгата. Настоящият съдия от Х фхактор клекна пред леката музика на жанра. Непослушното момче ще подпише контракт с „Пайнер”. Тази новина изскочи от кухнята на димитровградската компания, като шефа й инж. Митко Димитров е обещал солидно заплащане за всяко участие на габровеца. Звездата на хип- хопа ще ходи по заведения срещу солидните шест бона.

Така той се нарежда сред едни от най-оборотните певици на компанията. Толкова взимат сега Ивана, Галена, Мария и Джена. С хилядарка отгоре наемат топ певицата на „Пайнер” Преслава. Бившата жена на богаташа Коко Динев-Анелия пък я наемат срещу дванадесет хилядарки, но ако пее с бенд, пише HotArena.

Криско подписва с "Пайнер" догодина?

Криско подписва с „Пайнер“ догодина?

Целта на шефа на люпилнята за чалга певци не е случаен. С този трансфер Митко Пайнера иска да привлече звезда, която да стане достоен заместител на напусналата преди известно време Андреа. Както информирахме, гаджето на Кубрат Пулев реши да се раздели окончателно с „Пайнер”, както преди това направиха и други нейни колежки.

Те се оплакаха, че босът им взима половината от хонорара, а в замяна на това те не получават почти нищо. За да извадят нов клип или хитово парче, те трябва да го заплатят от собствения си джоб. Заради това живо мародерство преди известно време напусна и една от най-оборотните певици Камелия, която към днешна дата има има пълен тефтер с покани за участия и спечеленото вече не го разделя с никакъв шеф.

Засега нито от „Пайнер”, нито Криско са потвърдили официално, че имат договорка. Но според източници, близки до музикалната фирма, те ще подпишат договор в началото на следващата година. Причината Криско да изневери с чалгата е, че от известно време имиджа му в хип-хоп средите катастрофално сее сринал. Защото Криско има много проекти с чалга изпълнителки. В тях има много повече силикон и певици от конкурентната чалга индустрията, отколкото при други изпълнители от неговия бранш.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар