Преслава рискува с Гъмов (Отиде му на крака, въпреки неодобрението на фамилията )

Преслава рискува с Гъмов (Отиде му на крака, въпреки неодобрението на фамилията )
4.3 (86.67%) 3 votes

Преслава си взе Джино „за параван”, но в името на щастието ще рискува и психически срив

Преслава все пак иска да е с Гъмов. Отиде в таванската му стая, макар и с придружител, видя kliuki.bg.preslava gamov gino

Певицата доста време се колеба между „Да останем приятели” и удоволствието да потъва в прегръдките на любимия си куклен актьор. Любимката на всички се сблъска с всеобщото недоверие, че наистина е способна да харесва мъж, който няма възможности. Преслава дори разказа, че е издържала свое старо гадже, за да докаже, че не е от колежките си, които си избират мъжете по портфейла.

Историята й с Гъмов среща и не особеното одобрение на семейството. Сестра й даде интервю, в което открито се съмнява, че двамата имат бъдеще. Били изолирани, той бил чудесен човек и двамата се разбирали прекрасно. Навън обаче били от два различни свята, които нямали никога да се срещнат.

Преслава обаче реши да рискува! Намекна за това с послание в социалната мрежа: „Важното е да сме щастливи. Няма значение какво ще каже психиатърът!” След това се обади на Джино…и двамата отидоха на гости при любимото й Гъмче!

Станимир, както се знае, отговаря на описанието „беден актьор”. Живее в таванска стая и когато посреща гости го прави в барчето на Кукления театър. Така домакинства в „Черешката на тортата”, така посрещна и любимото си момиче, и приятеля си Джино.

„Тримата от запаса” се забавляват чудесно заедно. Преслава пренебрегна скъпоценната си почивка. Джино разреди интервютата и тайфата влюбени момичета, които го дебнат на всеки ъгъл вече. А Гъмов заведе сина си на кино и изпрати родителите си в Стара Загора още в събота.

Неделята явно беше посветена на скъпите хора от Брадъра. Славното ВИП-трио седна на маса, Гъмов показа на съквартирантите как живее, те разгледаха сцената и зад кулисите. Очевидно, въпреки приказките и предразсъдъците – чувствата и обещанията са истински!gamov gino

Станимир си има вече нов брат с американски паспорт, тлъста сума за харчене и…една Преслава, която е готова да отиде на психиатър, но да бъде щастлива!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар