Джино Бианкалана разбули мистерията около първия си брак! (Унизителни подробности)

Джино Бианкалана разбули мистерията около първия си брак! (Унизителни подробности)
3.8 (76.67%) 6 votes

Джино Бианкалана бил нежелан зет за богат тъст сицилианец, който не давал едничката си дъщеря на „мелез”

Джино Бианкалана разкри подробности от най-унизителния провал в живота си – първия си брак, видя kliuki.bg.

Любимата звезда на България гостува, както е по договор, при Гала. В „На кафе” той най-после разкри цялата истина за мистериозния си съпруга – италианка. gino biankalana

Дълго време преди да влезе в Къщата на Големия брат се разнасяха легенди за живота на Джино Бианкалана. Момчето, което се прочу първо като годеник на Джена, беше нарочено за „момче-играчка” на богати дами, измамник, многоженец и т.н. Заговори се, че се оженил, за да помогне на италианско момиче, което му дало 5000 долара, за да получи Зелена карта.

След престоя ми в реалитито се превърна във всеобщ любимец и никой вече не вярваше на грозните слухове. Едва сега обаче се разбра истината за сватбата, момичето и края на историята им.

Двамата се запознали, когато били съвсем млади. Той бил на 20, тя на 21. И двамата били емигранти първо поколение – тя била родена в Сицилия и пристигнала със семейството си в САЩ като малка. Баща й обаче бил доста по-заможен от семейството на Джино Бианкалана.

Възрастният сицилианец бил много консервативен, много принципен и като във филмите – тиранин и държал в семейството да не влизат хора с различна кръв. Малкият Жоро Ташев бил истинско изпитание за задружната италианска фамилия – с много показен външен вид, странна коса, риза, разкопчана до пъпа, изскубани вежди и страст към лъскавия начин на живот.

„Ти си с мръсна кръв! Мелез!” – крещял към българина, който се навъртал около единствената му дъщеря. Младежът обаче твърди, че не му се сърди и днес изпитва голямо уважение. Причината вероятно се крие в дъщеря му.

Пламенната сицилианка толкова го обичала, че пристъпила бащината воля. За да му даде шанс да остане в САЩ без грижи, се оженили тайно. Все пак младоженецът направил жест към тъстовете – приел фамилията на жена си, за да се продължи името им. В Щатите можело да си запази и бащиното име, така че не му било трудно. „Джино” пък било име на герой на Стивън Сегал – направо се влюбил в комбинацията.

Влюбените обаче крили, че са семейни. Не казали на никого, за да не стане още по-голям скандал. Получена пратка с името „Джино Бианкалана” и бурята се разразила!

Двойката оцеляла все пак пет години – толкова, колкото нежеланият зет да се натурализира. Бракът им не бил признат от главата на клана и затова не можели да си позволят да имат дете. Джино Бианкалана обаче продължил да носи името си като скъп спомен и говори с топли чувства към бившата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар