Шок скандал преди старта на Биг Брадър Ол Старс – виж коя звезда отказа да влезе в последния момент!

Шок скандал преди старта на Биг Брадър Ол Старс – виж коя звезда отказа да влезе в последния момент!
4.3 (85%) 4 votes

Екипът на Биг Брадър Ол Старс е изпаднал в пълен потрес, след като певицата категорично отказа да влезе в Къщата!

Биг Брадър Ол Старс започва със страшен скандал. Днес в 20.00 часа новите съквартиранти ще прекрачат прага на Къщата, но не всички. Защото една звезда отказа участието си в последния момент, само ден преди началото.

И това е певицата Мариана Попова. Скандалната гласовитка, която взриви на няколко пъти Къщата по време на участието си в предишен Вип Брадър и направи Златка Димитрова на пух и прах, заяви, че няма да участва в шоуто. А договорът й с продуцентите вече е скъсан, съобщи вестник „Всеки ден“.

Биг Брадър Ол Старс

Екипът на Биг Брадър Ол Старс бесен от неочакваното решение на Мариана Попова. Обяснение за него няма

„Екипът е в ужас, защото Мариана ги подхлъзна жестоко в последния момент и нямат време да реагират. Никой не знае какво точно се е случило, но тя просто се е обадила по телефона и най-спокойно заявила, че се е отказала. Без обяснения, без извинение, без нищо“, разкриват източници от кухнята на медията.

Договорът на Мариана Попова за Биг Брадър Ол Старс включва хонорар в размер на 20 000 лева и може би именно това е причината за неочаквания и скандален ход на певицата – да опита да увеличи парите си.

Продуцентите обаче били така бесни от предателството, че изобщо не й предложили увеличение, а директно скъсали договора. Действие, придружено от редица „благословии“ по адрес на капризната певица.

Все още не се знае кой ще бъде поканен на мястото на Мариана Попова и дали тя няма да се изплаши от постъпката си, да съжали и да поиска отново да промени решението си. Макар че за връщане назад вече е твърде късно, категорични са източниците.

Ще видим всичко, което има да става още днес, когато останалите звезди ще влязат в своя нов дом за идните четири седмици.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Шок скандал преди старта на Биг Брадър Ол Старс – виж коя звезда отказа да влезе в последния момент!”

  1. kapa

    Ное. 16. 2015

    Goliam problem…ima drugi kade po-interesni li4nosti.Koia e tazi Mariana Popova-za men ne e interesna .

Добавете коментар