Успя! Милица Гладнишка: Вече свалих 7 кг. До пролетта няма да ме познаете! (разкри менюто си)

Успя! Милица Гладнишка: Вече свалих 7 кг. До пролетта няма да ме познаете! (разкри менюто си)
4.7 (93.33%) 3 votes

Чаровната актриса Милица Гладнишка се похвали, че е успяла да отслабне с цели 7 килограма и не смята да спира!

Милица Гладнишка е една от най-чаровните родни актриси с невероятен глас и талант към музиката. И въпреки че всички я познават като пухкавелка, това никога не й е пречило да се радва на огромна обич и възхищение от страна на почитателите и близките си хора.

Като всяка жена обаче и Милица Гладнишка си е суетна. И точно тази суета я накара да вземе решение и да промени коренно визията си. Актрисата вече е успяла да свали цели седем килограма, което само допреди няколко месеца е приемала за непосилно.

Милица Гладнишка

Милица Гладнишка отслабна и вече знае, че няма невъзможни неща

„Мдаа, отслабнах. Вече свалих седем килограма, но не смятам да спирам. До пролетта няма да ме познаете, тържествено го заявявам“, с вечната си широка усмивка споделя Милица Гладнишка. И като човек, който обича да е в полза на хората, не се колебае да разкрие диетата си.

Първо обаче държи да поясни, че е започнала да спортува редовно като ходи на бягаща пътека поне по половин час на ден. Ако няма време за фитнеса обаче, залага много на движението пеша или на обикновени клекове у дома.

Колкото до самата диета, Милица Гладнишка се храни по определения начин шест дни в седмицата, а на седмия си дава почивка и го нарича „мръсен“ ден, в който може да си угоди с нещо забранено.

„Например през първата седмица от понеделник до петък се храня само с риба и морски дарове, комбинирани със зеленчуци. Салати могат да се ядат на корем. А рибите са толкова разнообразни, че няма как да ти омръзнат. Втората седмица пък минавам на въглехидрати, които никога не комбинирам с протеини. Хапвам картофки, варен ориз и готвени неща със зеленчуци, но без месо“, споделя Милица Гладнишка пред близките си дружки, които вече са запалени по диетата й.

На третата седмица менюто се състояло от нетлъсто месо и зеленчуци като въглехидратите отсъстват, а последните шест дни от месеца се хапват млечни продукти и яйца. Пие се много вода или чай без захар, а от алкохола е позволено само бяло вино.

С тази диета Милица Гладнишка е вече почти в супер форма като се е зарекла, че това лято ще се кефи на плажа с възможно най-оскъдния бански, без да се притеснява от мазнинки и сланинки около талията си.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар