Взрив: Близки на Джена разкриха мръсната тайна на Джино! (всички го заобичаха, а какво се оказа…)

Взрив: Близки на Джена разкриха мръсната тайна на Джино! (всички го заобичаха, а какво се оказа…)
3.6 (72.5%) 8 votes

Джино Бианкалана се превърна в любимата звезда на България, но се оказа, че умело е прикрил истинското си лице!

Дни след края на Вип Брадър най-неизвестният участник във формата Джино Бианкалана бе обявен за любимата звезда на България. Зрителите бързо полудяха по него, а в интернет заваляха куп суперлативи. Истината обаче се оказа далеч не така бляскава и в плюс за американеца.

След като връзката му с Джена бе преекспонирана неведнъж от медиите и болшинството от хората обвиниха за разпада й певицата, близки до нея не издържаха и разкриха мръсната тайна на Джино. А именно целенасоченото прикриване на реалния му характер и това, което е причинил на бившата си годеница.

Джино

Джино не показа истинското си лице в Къщата на Вип Брадър

„Омръзна ни да слушаме как Джино е една ли не герой, полубожество и какво ли още не. На практика никой в България не го познава и не знае какъв ужасен характер има и на какво подлагаше Джена през тези три години. В началото всичко помежду им вървеше прекрасно, но към втората година стана страшно. Джино е болен, болен от ревност и тя го кара да се държи брутално“, разказват източници, близки до красивата певица на Пайнер, пише сайтът Хотарена.нет.

Всеки път, когато Джена си била в България, а Джино в САЩ, той не спирал да я тормози с проверки по телефона. Звънял почти денонощно и най-вече след нейните участия, за да я види къде и с кого е. Ако имала неблагоразумието да не се е прибрала, ставало страшно – Джино избухвал с крясъци и обиди.

„Джена неведнъж е плакала, защото винаги му е била вярна, но ревността му не се търпеше повече. Държеше се с нея така, сякаш му е собственост и не я оставяше да диша. В Къщата се показа като кротък и уравновесен, но това е мимикрия – няма нищо общо с реалността“, разказват близки до певицата.

Те дори подозират, че е имало случаи, в които Джино е бил груб с Джена чисто физически, но са убедени, че тя никога не би издала тайните им, защото е порядъчна жена и пази достойнството на тези, които е обичала.

Към момента Джена има нова любов и е щастлива с приятеля си Наско Стоев – младши, който за разлика от пагубно ревнивия Джино, се отнасял с уважение и давал необходимата свобода и доверие на Джена.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар