Покъртително: Разкритието на Светлана Василева шокира всички! (истината ще ви накара да онемеете)

Покъртително: Разкритието на Светлана Василева шокира всички! (истината ще ви накара да онемеете)
5 (100%) 2 votes

Светлана Василева успя да разтърси всички и особено най-близките си хора!

Казват, че чудесата не съществували или били само в приказките. Да, ама друг път. Твърдението обори не друг, а самата плеймейтка Светлана Василева, която разкри потресаваща за близките й хора истина. А именно, че е изцяло нов човек.

Блондинката, която удиви с глупостта и тоталната липса на обща култура съквартирантите в Къщата на Вип Брадър и цяла България, днес е съвсем друг човек. Тя се отдала на книгите и учението като в момента се е заела да чете първия в живота си роман. Невероятно, а?!

Светлана Василева

Светлана Василева се засрамила от невежеството си и решила да учи

Самата Светлана Василева хвърли бомбата във Фейсбук като публикува снимка, на която е навела дълбокомислено глава над книгата, а надписът отгоре гласи, че слага край на дискотеките и се захваща с образованието и книгите.

Тази промяна у Светлана Василева не удиви всички, тя направо ги шокира. Особено доскорошните й приятелки, които счели, че със Светлето е станало нещо страшно, разболяла се, горкичката.

„Светлана вярно е добър човек и има златно сърце. Но не блести с особен интелект и дано това нейно решение да чете и учи не трае от ден до пладне. Вътре в Къщата дует Ритон и Ернестина Шинова й повлияха много силно и може би Светла е единственият човек, за когото влизането в шоуто е било наистина полезно“, коментират източници, близки до Светлана Василева.

Чела Светла, чела Светла, чела Светла книжки...

Чела Светла, чела Светла, чела Светла книжки…

Други обаче не вярват дори за миг в коренната промяна на блондинката и са убедени, че това е поредният пиар, при това идея не на Светлана, а на Катя и Здравко или на Ерна. И, че още няма да е минал и месец от края на Вип Брадър, когато Светлана Василева отново ще се е вторачила само в купоните и бутиците.

А вие как смятате – ще се изучи ли момата, или йок?!…


Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Покъртително: Разкритието на Светлана Василева шокира всички! (истината ще ви накара да онемеете)”

 1. Аман

  Ное. 16. 2015

  Повече оптимизъм, Дами! На Светлето може да и хареса, да чете книжки!

 2. kapa

  Ное. 18. 2015

  Svetle,kato za na4alo mnogo debela kniga si izbrala!Niama da ti stigne edna godina da ja pro4etes!!!

 3. Хаха

  Ное. 18. 2015

  На тия години няма да се промени, тя просто си е тъпичка… Природно тъпа женичка, та тя дори не може да чете като хората… Тая книжка ще я прочете след година, като и знам темпото :))))

Добавете коментар