Ваня Червенкова вече се закани на Евгени Минчев, в Къщата става страшно!

Ваня Червенкова вече се закани на Евгени Минчев, в Къщата става страшно!
5 (100%) 2 votes

Ваня Червенкова не си поплюва и вече е решена да съсипе Евгени Минчев пред цяла България!

Ваня Червенкова срещу Евгени Минчев

Ваня Червенкова мисли да направи „Биг Брадър Ол Старс“ арена на нейната война с Евгени Минчев

Войните в Къщата започват от самото стартиране на „Биг Брадър Ол Старс“, тъй като този път в шоуто има много участници с вражда още от реалния живот.

Най-голямата такава е на Ваня Червенкова с Евгени Минчев. Бизнесдамата още с влизането си загатна, че няма да си стои кротко, а ще атакува с пълна сила останалите и особено лорда, забеляза екипът на Kliuki.bg.

Ваня от година насам съди Евгени за клевета и нанесена обида. Делото още е в ход, което значи, че двамата все още са в люта битка. Те не се понасят и това стана ясно не само от съдебния иск, който предяви Червенкова, а и от думите й за Минчев в ефира на Нова ТВ още преди година. Тогава тя коментираше „ВИП Брадър 2014“, където Евгени участваше. Ваня използваше всяка възможност да го изкарва негативен образ.

Ваня Червенкова веднага сподели на лорд Минчев, че по-късно иска да поговори с него насаме, за да си изяснят някои неща. Най-вероятно тези неща ще бъдат свързани именно със съда, където двамата са имали множество срещи.

В Къщата обаче този път има много на брой силни характери, което далеч не прави Ваня и Евгени фаворити за лидери. Журналистката Соня Култуклиева и шоуменът Къци Вапцаров не са никак по-слаби личности, а фолк дивата на „Пайнер“ Деси Слава е по традиция харесвана от зрителите. Певицата Йоана – Йоко и хотелиерът от „Къртицата“ Борислав Атанасов пък изглеждат като доста нестандратни участници, способни да поднесат големи изненади. Единственият шампион на риалити шоу в този сезон на „Биг Брадър Ол Старс“ обаче се казва Ваня Джаферович. Хърватинът триумфира в „Сървайвър“ и като един спортист със сигурност  би искал отново да спечели.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар