Алекс Сърчаджиева за Пепа и Иван

Алекс Сърчаджиева за Пепа и Иван
5 (100%) 3 votes

Aлекс Сърчаджиева говори за Пепа Николова и Иван Ласкин. Актрисата разказа в ефира на Нова ТВ за себе си и за бъдещето, което иска да има.

Алекс Сърчаджиева сподели важни подробности от своя личен свят, включващ Пепа Николова и Иван Ласкин

Алекс Сърчаджиева сподели важни подробности от своя личен свят, включващ Пепа Николова и Иван Ласкин

Алекс е копие на майка си – пряма, откровена, неспестяваща истината. Пепа Николова е един прекрасен и много достоен човек. Помним Пепа с множество нейни театрални и игрални роли, тя е бунтар на сцената, както и в живота си, една вечно търсеща истината и правдата жена.

След смъртта на майка й за Алекс Сърчаджиева настъпват тежки периоди. Тя рано губи най-близкия си човек и тогава нейните приятели й помагат да се съвземе от стреса и мъката. Един от най-близките й хора в тези моменти се явява именно  познатият ни Иван Ласкин. След приятелството помежду им идва и любовта, двамата имат дъщеря София.

За отношенията между Иван и Алекс Пепа Николова не разбира, защото те стават много близки едва след като Пепа вече я няма. Алекс признава, че за нея Иван Ласкин е любовта на живота й, намерили са се, това е най-близкият й мъж.

В негово лице Александра Сърчаджиева вижда много черти от майка си. Той, както го познаваме всички и публично, често е директен, избухлив, доста хаплив към околните. За младата актриса обаче той е най-обичливият човек, когото е познавала. Добър, щедър и любящ мъж, баща на две дъщери – Люба и София.

Помним, както не много отдавна Ласкин призна, че често прекалява с алкохола. Алекс го подкрепя и днес, вярвайки че той не спира да се бори с проблемите си и е надживял много от пороците.

Ние, като истински почитатели на родното кино, желаем на артистичната двойка да живее още много години в разбирателство, любов и подкрепа, както са били и досега. За всички ни е очевидна обичта между Иван Ласки и Александра, коментира и нашето светско онлайн издание за новини Клюки.БГ.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар