Джино Бианкалана се отказа публично от Джена! (Разкри защо се е върнал в България)

Джино Бианкалана се отказа публично от Джена! (Разкри защо се е върнал в България)
4.2 (84%) 5 votes

Джино Бианкалана преглътна второ унижение заради Джена, но все още има сили да мисли за нея с добро

Джино Бианкалана най-после накара родителите си да си отдъхнат – сложи черта на връзката си с Джена, видя kliuki.bg.

Победителят във ВИП Брадър 2015 оказва се, че има всичко, само не и щастие в любовта. Най-атрактивният млад мъж у нас вчера се сбогува с втората си голяма тръпка. Последната илюзия на Джино Бианкалана, че може отново да са с Джена се изпари. Антон Стефанов му каза в ефир, че доскорошната му годеница си има приятел – музикант.

Любимата звезда на България до последно твърдеше, че може да говори за нея само с добро. Още я обичал, макар да осъзнавал, че нямат бъдеще. От както са се разделили не само не спял в леглото си, но не и докосвал друга. Признанието му разтопи Гала, но не успокоява родителите му.

Едва след като разбра за Наско – младши от „Канарите” Джино Бианкалана изрече думите, които искаха да чуят от семейството му. Щом една жена била докосвана от друг след него, значи за него тя не съществува!

Твърде консервативният милионер с болка в сърцето се отказа от втората възможност да бъде щастлив след развода му с госпожа Бианкалана. djino djena

Родителите му го посъветваха още по скайп в Къщата – „Слушай Ернестина!”. Шинова му каза преди дни, че чалгата не е неговата музика, нито момичето му е там. Той обаче е от онези, които са склонни към изпепеляващи чувства.

В чест на първата любов забрави, че е Жоро Ташев, за да се превърне в Джино Бианкалана. Заради Джена поддържа стайлинг, който много й харесва. Илюзиите му обаче отидоха при отрязаните му коси – в коша за боклук.

Върнал се у нас, за да намери покой и някакво равновесие. Първо обаче разбра за аферата на Джена с Богданов. След това – за официалната й връзка с Наско Стоев – младши.

Джино Бианкалана в момента е обграден с много внимание от различни жени, там може би ще открие чаканото щастие!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Джино Бианкалана се отказа публично от Джена! (Разкри защо се е върнал в България)”

  1. Аврамова

    Ное. 17. 2015

    Значи преди 2 дни твърдяхте, че Джена му е писала и са се събрали, а вчера Джино каза, че тя не го е търсила и всичко е: Туто финнито!
    Проверявайте си по-добре информацията, иначе ставате смешни в този сайт!

Добавете коментар