Шок скандал: Иван Ласкин каза сбогом на Биг Брадър! (виж жестокия разрив и гнева му)

Шок скандал: Иван Ласкин каза сбогом на Биг Брадър! (виж жестокия разрив и гнева му)
5 (100%) 5 votes

Иван Ласкин категорично отхвърли поканата за участие в Биг Брадър Ол Старс, а снощи не стъпи в коментарното студио!

Съпругът на водещата на Биг Брадър Ол Старс Алекс Сърчаджиева – Иван Ласкин изригна в луд скандал с екипа на шоуто и окончателно каза „сбогом“ на формата.

Устатият актьор бе сред най-чаканите съквартиранти в Къщата, но подобно на певицата Мариана Попова, отказа поканата в последния момент. Причината е повече от справедлива – огромната разлика в хонорарите, които Биг Брадър е обещал на него и Евгени Минчев.

Иван Ласкин

Иван Ласкин изригна бесен срещу Биг Брадър Ол Старс

За разлика от лорда, който ще гушне цели 100 бона от участието си, Иван Ласкин бил залъгал с „мижавите“ 20 000 лева. Разлика, която той приел като подигравателна и обидна, пише вестник „България днес“.

Без да се интересува, че любимата му Алекс Сърчаджиева е част от екипа на шоуто, Иван Ласкин скочил бесен и заявил, че кракът му повече няма да стъпи в Нова телевизия ако става дума за нещо, свързано с Големия брат.

„Иван е напълно прав да се ядосва. Не е честно на Евгени Минчев, който и без това не си знае парите, да се пълни гушата до краен предел, а на него, който е сто пъти по-интересен за зрителите и разчита на нищо и никаква заплата от театъра, да се подхвърлят „трохи“. В сравнение с парите на лорда, неговият хонорар е точно това – колкото да се каже, че ще му платят нещо“, разкриват източници, близки до Иван Ласкин.

Той и без друго не искал да бъде разделен за цял месец от половинката си и малката им щерка София, а и ангажиментите в театъра допълнително щели да усложнят престоя му в Къщата на Биг Брадър Ол Старс.

Скандалът с продуцентите на шоуто обаче го накарали да вземе окончателно решение, а несправедливостта към него още повече го наострила срещу Минчев, на когото не симпатизира от години насам.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар